|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Logitech Z-2300, lijevi ne radi
Već godinu dana imam zvučnike Logitech Z-2300 (2.1, stvarno su fenomenalni) ali više mi ne radi lijevi zvučnik. Tj. radi ali puno tiše od desnog. Najveća fora je u tome što na kontroleru ima jedan određeni položaj na kojem oba rade jednako glasno. BTW, kad okrećem kontroler na lijevom se čuje lagano pucketanje, ali samo kad slušam mjuzu. Where is d problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
U operativnom sistemu, zvucnicima, driverima, kablu..... Ajde reci sto si sve probao? Imas li garanciju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Crko ti je taj potenciometar na kontroleru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
da probaj zamjenit taj potenciometar
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Garancija mi je još godinu dana, ali stari mi onda mora vozit zvučnike u Zagreb (a ja u križevcima). Probao sam ih spojit na IPod Shuffle i opet isto, tak da sam odbacio bilo što u vezi kompa. Se to sa potenciometrom more kak doma popravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Bolje ne jer inače ode garancija, a potenciometar kao cijeli sklop nemaš gdje kupit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj naći neki servis u blizini pa pitaj ak slučajno oni imaju taj potenciometar pa da ti daju samo da probaš inače tak je i meni krepo moj i zamjenili su mi potenciometar i sve 5
![]() |
#10 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
potenciometar NEMOŽEŠ kupiti posebno, vjeruj mi, sve sam probao ![]() ...i samo se na tržnici teme mogu lokat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam slican (HITAN) problem... imam z-5300, isto mi otiso potenciometar, ali i garancija je istekla. Uglavnom za tako skupe zvucnike bi nekom mogo razbit glavu!!!: Machineg : Machineg : Machineg : finger : : finger : : finger : Imate kakvih prijedloga? Da se igram s potenciometrom, ili kaj?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Strichek Moderator
|
Probajte ispuhat sa kompresorom, ja ću to probat meni nije otišo al šumi/pucketa kad pojačam preko pola. Možda je prašina ušla i malo to zeza, ma da ima i onaj kontakt sprej i sa njim sam sredio potenciometre na radijima.
![]() |
#14 | |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Već sam probao hrpu takvih stvarčica, al ništa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
meni na mojim Z2200 isto nakon godinu dana bilo sranje s potenciometrom. Uglavnom krčali su uvijek, i kad je muzika svirala i kad nije, kad su bili pojačani dosta i kad nisu. Ja popizdio jer je i sub krča a nekad je znalo onako baš lupit. A ko ih ima zna da tresu prozore pa izgleda kao bomba. Odnio ih na garanciju i pošto se z2200 više ne proizvodi dali mi Z2300. Rekli su da je potenciometar ima loše kontakte i da je čak i na pojačalu(subu) otišlo isto nešto. Ja zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Ne znam postoji li nacin popravka mog satelita, u sto iskreno sumnjam, no simptomi su da je zvucnik prozujao... Kako opisati? Pa recimo kao da netko drzi komad zice na membrani zvucnika. Rastavio sam ja satelit, pogledao unutra, ali nista ne stoji na membrani. Izvana naravno isto tako. Javlja se samo pri odredenim srednjim dubljim tonovima. Ima li spasa tom zvucniku? I ima li netko da su mu krepali Z-2300 pa da je voljan satelit dat uz neku nadoknadu?
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Oprostite sta van upadan u temu. Naime, meni je daljinski od z-2300 otisa pa ako neko ima takav ili bilo koji drugi daljinski od logitecha ja bi ga otkupia . Mora imat vga utor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Avocado
|
Kao prvo sorry Jelc, vec sam mislio da sam poludio kad sam vidio da mi nema teme... Pa ono gledam tko tu koga. Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Avocado
|
![]() |
#25 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#27 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#29 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ne nuzno. To je vise kolko srece imas. Mislim kad se sjetim sto sam znao raditi svojima u autu i sto znam i dalje po festama radit raznim zvuljama, pa nikad nista, a sub na onim geniusima mi je otiso, a nisam ga nikad posteno stisnuo... Ja cak mislim da njemu nije nuzno otisao zvucnik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Da, nek proba zamijeniti satelite u utorima. Evo, meni upravo otišao jedan banana utor. U drugom oba satelita rade, u tom nijedan. A brijem da mi je garancija istekla ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|