|
![]() |
#1 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Asus a7v8x-x + Zalman CNPS7000B-CU ?!?
Pozdrav, Naime frend koji ima ASUS a7v8x-x maticnu bi zelio kupiti neko posteno hlađenje u ovim vrućim ljetnim danima, ja sam mu preporucio zalmana, ali kad sam otisao na njohove stranice da vidim dali su te dvije komponente kompatibilne, uspjeli su me posteno zbuniti s svojim O i Xicima u tablicama... Dakle jesu li ili nisu kompatibilni, kako vi ovo tumacite? ![]() Ako nisu, koji cooler preporucate, za socket 462? Sad ima neko djubre od Titana, s kojim mu je temp. u idelu 57!! (Barton 2500+) naime nakon par minuta rada postigne temperature preko 60 i odmah se gasi.. Hvala!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa ako ima rupe matična ide kuler samo treba odrezat nosač malo jer smetaju kondenzatori kao na svim s.A pločama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Titani nisu bas najbolje rjesenje. Ja sam na svojemu mijenjao vent i stavio jedan od Sunona. Onda je tek bilo Ok. Sto se tice Zalmana, moze na sckA uz malu modifikaciju kako je rekao i Robi555.
![]() |
#4 |
Archangel Of Light
|
Mislite da nebi bio u tablici obiljezen dio gdje pise "clip must be cut off....." ako je u pitanju samo nosač? Matična ima rupe, ali me strah da usljed dimenzija mozda nece stati ispod napajanja... evo slike... ![]() Oprostite na cijepidlačenju, ali ne zelim rec covjeku da kupi cooler od 270kn, pa da mu ne pase... ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Do napajanja imaš dovoljno mjesta, to je i meni bio problem jer imam midi tower i LanParty-cu koja ima socket uz sam rub PCBa, ipak je stalo, na knap ali.. Na ovoj Asusici je prvi red kondića dosta blizu, probaj nać u manualu od zalmana dali ima dimenzije. LanParty bez Zalmana LanParty sa Zalmanom
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
.: Tyrael :. - reci frendu neka radije uzme Scythe Katanu, Zalman ruza je stari i istroseni koncept ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Archangel Of Light
|
Trebao bi promjeniti cjelu konf*u a ne samo napajanje, ali racunalo koristi jako rijetko tako da ne zeli davati nista novaca za njega, on je mislio da je normalno da se ljeti komp. resetira svakih 10. min ![]() ![]() --CUT-- Evo upravo sam instalirao Zalmana, ako netko u buducnosti bude u dvoumici dali ga se moze instalirati na navedenu plocu ili ne, cooler sjeda bez ikakvog rezanja i bez ikakvih problema, stavim sliku poslije... Pozdrav!
"Old programers never die. They GOSUB and never RETURN." Zadnje izmijenjeno od: .: Tyrael :.. 02.08.2006. u 15:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|