|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
5.1 a neradi
ola hakeri help!kupio sam 5.1logitech X-530 i nerade mi zadnja dva zvucnika zanima me sta da radim da mi prorade u 5.1 sistemu.thx
![]() |
#2 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
ta zadnja dva ti ne rade dok gledaš DVD ili?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
nerade mi u winampu dok slusam glazbu neradi mi ni u jednom programu za slusat glazbu a i neradim ni dok gledam dvd.
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ako je on board , upali ono 5.1 configuration ili tako nesto . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
kako niko ovo nije reko.... ak imaš creatievu zvučnu(drivere) upali u eax konzoli cmss 3d.... i pobrini se da ti je svugdje naštelano na 5.1 i da su sva tri jacka u zvučnoj a ne bit noob ko ja spojio tri jacka u onaj neki ********************c kaj spaja tri jacka u jedan i onda spojio u zvučnu i gnjavio okolo zakaj nemam 5.1.... i izvinite kaj kasnim sa odgovorim nije me bilo mado. |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
E ovaj imam iste zvucnike i slican problem meni oni rade ali se jedva cuju lol taman lipo priblizis uvo njima i onda se tek cuju a stavija sam sve xear 3D 6 channel 5.1 sve zivo i nejde ali ipak X-530 rasturaju i bez ta dva al eto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Nije radi prednji lijevi i desni centar i sub samo ne rade zadnji...dobro rade malo ali ne dobro.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
skines plugin za winamp ako oces na svih pet slusati ili ak si ljen imas moj icq ja ti ga sendam bez beda ![]() i tamo enejblas 5.1 i onda se na svima cuje isto ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|