|
![]() |
#1 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
koji lom cijena...
![]() |
#2 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() A JUPIIIIIIIII ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Nije to jeftinoća, nego hoće po jos malo vecim cijenama nego kaj taj proc vrijedi prodavat ga kolko ide a da ljudi imaju osjecaj da je dosta pojeftinilo. jeftinoća bude kad 3800 ali x2 bude tolko koštal. Citiraj:
__________________ |
![]() |
#6 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42889
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ovo sad je bagatela tko kani kupit konfu...
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=2945 Evo još se srozava, tko zna dokle će. A to je ona stara poslovica..., koliko para toliko muzike ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn dali da cekam da padne 3800x2 ili da skupljam lovu za conroea ? to je pitanje sada
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ovo drugo ![]()
![]() |
#12 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
kupiti sad loše, ili za 2 mjeseca kasnije? ne kuzim kako uopce mozes razmisljati o AMD-u novom u ovom trenutku. pad cijena je odgovor conroe-u. oni valjda idu onom "um klade valja". nejde ta poslovica, kad je klade veliko kao Intel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() neznam po kojoj logici smatraš sa je X2 3800+ loša kupnja ako cijena padne na 1200-1300kn?! Naročito ako već ima dobru ploču i ostatak sistema kao Codiac. Njemu je najisplativija solucija ako želi dualcore da sačeka pad cijena X2 i da ga uzme. Nemora prodavati ostatak kompa u bescjenje i kupovati novu ploču i memoriju. Za što? Da može reći da ima conroea? Svašta. ![]() Neznam zašto neki ljudi sanjanju mokre snove o svjetskoj dominaciji jednog proizvođača bilo kojeg komada hardvera...nevezano samo za Intel...
![]() |
![]() |
#17 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Svi pricaju o tom Conroeu, a samo ce ga 2-3 ljudi uistinu kupiti sa ovog foruma.... .. A kad prode Conroe doce nesto drugo pa ajmo i to kupit, nije dovoljno 4mb Cachea i SuperPi ispod 10 sekundi.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
zippo61_junior
|
Ja ostajem na 939 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
Citiraj:
Intel je napravio malo veći korak i što se bar perfomansi tiče Amd neće biti uopće isplativo kupovati. Kad conroe izađe, X24600+ će biti skuplji od najslabijeg, tog E6300 i koji luđak bi ga onda kupovao ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Conroe je po svim testovima super stvar, no dajte ipak malo objektivnosti u nekim preporukama. Onome tko ima dobar 939 setup, Conroe je najbolje što se moglo desiti, ali zato jer AMD drastično reže cijene pa si mogu super pojačati komp za neusporedivo manje para nego prije samo mjesec dana. Tu naravno govorimo o ljudima koji si kompove slažu po svojim potrebama, a ne po drhtavici među nogama kad čuju: conrooooo ![]() svaka čast ljudima koji vole imati novo da ga nategno do ibera, napišu nama ostalima zanimljivi review i općenito guštaju u testiranju hardvera. Ali većina ostalih ima neki nezdrav, fanatični, isključivi stav prema svemu drugome...bah..ode sutra na more da se odmorim od svega ovoga ![]()
![]() |
#21 | ||
Premium
|
Citiraj:
vlasniku 939 kompa ako mu cijena padne na 1200-1300kn. Posve druga priča, zar ne? Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @Lesa, jel znas gdje ima za kupit SMP ploca? I jel to samo ima za AMD ili ima i za P4?
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Beskorisna bitanga...
|
Ma pusti lesa jednostavno su podivljali... to je onaj : Drone : sindrom... Sve je smeće samo je najnovije dobro, nije bitno što neće iskorisiti taj procesor za NIŠTA čak ni ako ga kupe, samo je bitno da je sve ostalo smeće... : nono : Ja sam prešao sa svog Socket A proca na A64 SAMO zbog PCI-e ali nisam se pokajao i mislim da s obzirom da ja uglavnom trošim proc na gejmanje meni čak netreba ni DC (mada ću ga možda i kupit naknadno ako bude jeftin a pojave se igre koje to mogu iskoristit) meni je ovaj SC 3800+ procesor sasvim dovoljan i mislim da će bit barem još 2 godine... A sad ako neko stvarno ima potrebu za Conroom ili DC-om općenito to poštujem ali meni netreba i izjave s939 je mrtav i sl su kretenizmi... : hitthewa
![]() |
#27 |
Premium
|
S obzirom da je proc na AMD-ovoj "listi za odstrel" sumnjam da će ga još dugo biti, osobito kad su cijene ispod 1000kn. A i Conroe neće odmah biti jeftinjak, špekulacije su da će se najslabiji model Conroa pojaviti tek u 4. kvartalu .... kad se malo riješe zaliha Preslera koji će sada pasti u drugi plan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne radi se da nevalja ili da je smeće nego dolaskom conroe-a postaju neisplativi u odnosu šta mogu pružit spram conroe-a a za nešto više para. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
i onda mi doleti ovaj a64 3000+ koji to isto ne može podnjeti ni na 2.6ghz... zato idem nazad na intela, dosta mi je amd-a, probao sam i to, nije loše ima svojih prednosti, ali i mana, koje su meni prevelike, tako da samo čekam da mi uleti neka lova i da se riješim ovoga i ubodem 930-icu i neku i945 ploču i ja miran dok conroe ne padne na neke normalne cifre |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
....znaci i945 podrzava conroe ?
|
|
Oglas