|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Internet Explorer Problem!!
E ljudi, ne mogu promijenit početnu stranicu! I NE NISU NI SPYWARE, NI nikakvi zloćudni programi, imam svu zaštitu ZA firewall, AVG antivirus, Ad-aware SE, Spybot! Tako da to znam da nije, namještena mi je kao početna stranica www.tportal.hr i svaki put kad je želim promijenit, sve mi kao lijepo sejva a kad kliknem homepage ikonu mi se ponovno vrati na t portal !? Je zna netko koji mu je drek sad pak ?? I ne ne želim drugi browser jer imam i firefox i on me isto živcira! Ako možda znate što je s IE-om recite! Hvala unaprijed !!!! : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
...neznam........ ali vidio sam potpuno istu stvar na jednom kompu prije par dana...xp sp2...novi.....i što je najzanimljivije potpuno isti paket zaštitnih programa koje si nabrojio samo šta u ovom slučaju ne da promijenit msn početnu...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako ti taj problem nije prisutan oduvijek, ocito da si nesto instalirao od T-Coma sto stalno vraca homepage na njihov. Ako ne zeli iz IE promijeniti homepage u neki drugi, napraviti sa HijackThis Log i postaj ga ovdje, pa cemo ti reci sto da uklonis. Nakon toga setiras ponovno homepage u IE i moglo bi raditi. Ako nebude niti tako zeljelo, probati cemo direktno preko registrya. Ali za pocetak bi ti predlozio da se prisjetis sto si instalirao da ti se poceo javljati taj "problem", za slucaj da ti nije prisutan oduvijek.
![]() |
#4 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
I mogao bi si instalira Mozillu Firefox zbog sigurnosti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|