|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Samsung LCD 204B 20''
Poslije godišnjeg bi trebao na AQUAdesk ići novi monitor,prvenstveno za igranje šutera i gledanje filmova.Ne treba mi wide,al svakako pref na 20''. Kaj mislite o navedenom monitoru,ili znalci imaju drugu opciju? Financijski okvir je cca 3.800kn. Tenkju na helpu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Odlicne karakteristike doticnog. Uzmi ga ako si u prilici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja ću vjerojatno uzet isto nešto u toj klasi. Druge opcije? ... možda SM 205BW. http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.323.006 Recenzija: http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=10856 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma da ... a šta fali TN-u te dijagonale za tu cijenu. Što se mene tiče ne treba biti ni wide. Najbolje odmah kupit Della, Conroa i 5 diskova u RAID-u ... a da se nikad nije napisalo linije bilo kakvog koda ili neku skriptu, nedajbože koristilo cmd/shell ili radilo bilo što drugo pametno na kompu osim igranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma nitko ne govori da kupi neke preskupe monitore, ali oni sa MVA/PVA/ IPS matricom daju puno ljepsu sliku, pogotovo na većim dijagonalama jer kod TN-a se desava da kad gledas u jedan kut, ovaj suprotni ti bude drugacije osvijetljen (cini se), sa losijom bojom i kontrastom. Uostalom, ima i ne-wide modela sa gorenavedenim matricama. "prvenstveno za igranje šutera i gledanje filmova" Za filmove je wide zakon, osim ako ne gledas HTV ripove ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|