|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() E ljudi znate kaj? Malo sam ujutro svrljal po netu i naletim na jedan sajt o overcloku:confused: i odmah sto primjetim je lijepi dizajn i tako to a pise da je to samo probni dizajn. Pa ako m nevjerujete posijetite http://cro-oc.gamer.hr E da moram vam jos i rec da imaju decki fakat super forum, ono mrak je kuzite kaj ocu reci? pa se registrirajte tako..... Eto ljudi ja sam se nasrao pa vi posijetite sajt i recite ocijenu za dizajn. Pozdrav!!! P.S: header i meni su jos u fazi dorade tako da prema tome budete malo blazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Neznam zasto imam takav dojam da je site IDENTICNA kopija pcexa :confused: Jedino sto ima drugacije ime i cijeli design je ljepsi ![]() bez uvrede za ozrena & co. ili tko je vec radio pcEx
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
nis ne radi..dizajn je malo bolestan,linkovi ne rade,slika ne radi... ajde drugi put napravi sve pa se javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Trenutacno se template sredjuje pa tek kad se sredi ici cemo stavljat sadrzaj i ostale stvari, do tada samo forum radi. Pozdrav!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
da ali uvijek moras imati probne tekstove tipa "kokos mi se popisala na tastaturu" i sl...pa moze i "sdgfsdgdfg dfg dfg dfsgj dfalg ;'dfg; kladglkseriweapk f'slf 'ak".. forum nisam gledao posto sve sto sam vidio je da nis ne radi..pa nisam isao vise okolo... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|