|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koliko se brzo troši promet na dsl-u???
Možda bi si napokon sproveo dsl, isključivo zbog online igranja... Volim igrat ut2004 u mreži, pa me zanima kolko se otprilike mb-a potroši za sat vremena igre??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako uzmeš ADSL uzmi si odmah FLAT jer od ove promjene brzine troši ko ludo. Evo ja sam do sad potrošio sav promet(5Gb) a nisam ništa pretjerano skidao ili sl. Uglavnom,: Machineg T-Com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Nisi uopće odgovorio čovjeku. 2 ĐiViSi: Nisam ti siguran za Anriil, ali America's army u prosjeku za igranje potroši cca 30-ak MB po satu igranja. Tako je bilo prije. Za ovu novu verziju nisam baš obraćao pozornost, ali mislim da download+upload ne bi smjeli prelazit 40MB kako god okreneš.
![]() |
#4 |
Graphics Lunatic
Datum registracije: Jun 2006
|
Najednostavnije probaj pa ćeš odmah vidjeti gdje si...
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pucačine online troše jako puno prometa. Call of duty2 online kad je 20ak igrača, na većoj mapi, potroši i preko 40mb po satu (ukupno upload/download) na paket od 512gb zaboravi, isto tako i 2gb, a 5gb je dovoljno za igranje online svaki dan po 2 sata. uz nikakav download sa strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Pa dobro,zanči, ak je u prosjeku 40mb/h 512mb-a bi trebalo bit dosta za 12-13h igranja šta i nije tak loše. Probo sam igrat s modemom u mreži i ping je prevelik i nemre se normalno igrat...pa ću valjda dsl uzet!!! Šta se flat-a tiče, nemam tolko love da svaki mjesec dajem 300kn za Internet pa to definitivno otpada.Flat paket fakat vrijedi tolko ali tolko se nema,hehe!!! Uglavnom, to me zanimalo.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako hoces igrati online, surfati i tu i tam nekaj skinuti 5GB ti je moja preporuka, zatim svi FPSovi imaju konzolu i naredbe koje sluze za podesavanje uploada i downloada tak da ako slozis na maximum vise trosi i obrnuto. 512MB ti se neisplati uzimati jer ga potrosis odmah isti dan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
@JVC MX-GT88 neznam koliko sati na dan namjeravas igrat ali definitivno podrzavam to da ispod 5gb nema spasa kad bi ti direktno odgovorio na pitanje iz threada, koliko se brzo trosi, laganom racunicom dodes do toga da bez beda smaknes svih 5gb u 13-14 sati, meni obicno potraje cak 2 dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Fakat je puno 5gb za 13-14 sati igre!!! Ovi kažu 30-40mb po satu, kak onda tak puno troši??? @Astral 2 dana???hehe ti fakat rokaš ko lud... nakraju ispada da je sve ispod 5gb ništa, a da tek flat zadovoljava...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo ja sam prije imao 2GB i kad sam počeo igrat COD morao sam se prebacit na 5GB jer je jednostavno 2GB premalo, glupo mi je plačat dodadne pakete jer nas dovoljno i ovako kradu.. A kad počneš igrat online i kad te povuče onda je koma jer samo igraš, ne gledaš promet i onda se skupi...
![]() |
#14 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
fps zderu ko ludi promet tako da vidi mislim da bi ti ut2004 trosio oko 35mb quake4 trosi oko 40-45 warsow trosi oko 20 :P
![]() |
#16 | |
Dr. Gonzo
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nisam imao priliku surfati od kako su mi povecali brzinu, ali i kada je bila ona osnovna 384 pa kad su digli na 512... Huh... Troši to ko ludo... Prvo mi je 512MB bilo dosta za pola mjeseca kad sam si prikljucio i od onda 2GB sam odmah uzeo i jos uvijek 2-3paketa su tu. Naravno ne igram apsolutno ništa, čisto surfam i tu i tamo si skinem nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Dr. Gonzo
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Hm, vidim da je to ''zaraza'' i da kad počneš nemreš stat...Kužim otprilike, frend ima dsl i znam kak je to kod njega... Pa kad ti lopovi iz t-coma već tolko kradu, onda ću ja uzet dsl kad će opet imat nekakvu akciju.Tipa dsl+ipod mini ili dsl+2mj. neograničenog prometa da kolko-tolko reduciram njihovu profit.... Sad ništa ne daju ak uzmeš dsl, pa mi možda dobro bilo još malo pričekat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ja sam imo evo od 1 mj ove godine 512mb paket , svaki put sam ga "probio" .. srecom kaj sam uspoio se prikopcat na onu akciju 3 mjeseca flata na pocetku .. a ne igram igrice uopce! ne skidam nikakve velke fajlove! cisto surfanje , + par malih filmcia pogledanih ***************eno se osjecam sad kad surfam na flatu koji ne placam , imam osjecaj da sam siebo t comovce : lol2 : evo kak to izgleda kod mene danas recimo ![]() hohoho |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Kernel panic
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Računo sam da unreal dere 35mb-a i došo do ovog broja: 512:35=14,628571428571428571428571428571 sati (puno decimala,a?) znači 1gb=29,257142857142857142857142857143 sati Eto, zanči 30 sati igre za 40kn, po sat vremena svaki dan...nije loše!!! Kaj ne? Nebi ja igro cijele dane, nego tak, oko sat-dva dnevno, s tim da nekad nebi uopće igro, pa bi možda i 512mb-1gb bilo dosta!? Ne živim u zgradi tak da ništa od toga, a kak radi taj kabel?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
A slušaj kabel...Ping je bolji nego na DSL-u, download je 10-12kb/s (čitaj komp radi 24/7), tu i tamo zna biti problema (visoki ping, pucanje veze, barem kod nas u OS), ali ako se misliš igrati i surfati, tu i tamo skidati (ja skidam cijelu noć i skoro cijeli dan kad nisam pred računalom) isplati se za cca 90KN (pojeftinili su). BTW, nije pitanje živiš li u zgradu nego imaš li od DCM-a priključak u svome domu (ako imaš imaš TV na kablu).
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Hehe... Sat-dva? Kad ti dodje DSL preporodis se ![]() BTW: Moja preporuka odmah 2GB. To ti je 135kn. A 512ti je 100kn + jedan paket ces prekoracit sigurno (vidim da vec planiras ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
nemas teoretske da potrosis manje od 1 GB ak mislis igrat igre online . gledaj to tak. no way. @imo-nesto ovo kaj sam stavio sliku je od kad imam flat.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
@Eddie Znači taj kabel je 90kn mjesečno?I to je flat, kolko sam skužio? Eh,sad! Ne znam kaj značio ovo DCM-a priključak!Di je to? Tv na kablu? Misliš kabelsku televiziju ili kaj…??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|