|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
izrada naljepnica?
gdje u karlovcu? mislim na one "kao tatoo".... npr: http://www.isymbolz.com/fantasy/drag...0Dragon-10.jpg http://www.isymbolz.com/misc/japanese/jp004-dream.jpg ako netko slučajno to radi, mogli bi se mijenjat poštom! npr. netko pošalje meni naljepnice, a ja zauzvrat prazne dvd-e ili slično: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
to i mene zanima, dali netko pravi te naljepnice i po kojoj cijeni, ako ima netko neka se javi na PM pa se dogovorimo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
jel komplicirana izrada toga? to ide na ploteru, right? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Graphics Lunatic
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sorry na OT ali pošto imam dosta upita na PM, a upiti nisu sasvim odredjeni gubim puno vremena na odgovaranje na PM-ove. Stoga ako je netko zainteresiran za nalje neka please nazove na 091/7253530 tako mi je puno lakse i brze odgovarat na pitanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
evo, razio sam temu da ne bih naljutio moderatore otvaranjem nove za jedno kratko pitanje i nasao ovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
pa covjece u hr smo tako da svaki prodavac trazi nesto kako bi njemu bilo u korist,tako da ne vjerujem da ce proci na reklamaciji!
![]() |
#14 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Naravno da se garancija poništava, i to nema veze sa prodavačima nego je proizvod fizički oštećen.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
hmmm..odljepljivanje naljepnice je fizicko ostecenje? a spika: odljepila se po rubovima, svinula se i izgledala je ruzno pa sam je uklonio... znam da ce nasi naci svakojaku dlaku u jajetu samo da izbjegnu ono kaj im je posao:reklamacija proizvoda, no da je bas naljepnica fizicko ostecenje i nije. OSIM naravno onih naljepnica na kojima pise AKO ME SKINES GUBIS GARANCIJU ![]() ![]() hmm ali tema je fakat diskutabilna
![]() |
#16 |
Premium
|
e pa da, tocno to. ako je naka napljepnica ujedno i jamstvo, onda ok, ali ne bi trebali sr... za skidanje naljepnice koja ne sluzi nicemu, osim (ponekad upitnoj) estetici. ali ok, kuzim, dobio sam odgovor, ne smijemo dirati nista ako hocemo garanciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da ti je najsigurnije to provjeriti kod prodavaca/distributera/proizvodjaca...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
palo mi na pamet. ono, ako stoji to da je to fizicko ostecenje, e pa onda, lijepo pri kraju garancije strgas naljepnicu i trazis novu karticu. jebga, ne trebas biti trgovac da budes zajedljiv i glupav. zato mislim da ovo s naljepnicom ne drzi vodu, mada bolje provjeri,znas, 'rvati smo, nismo ljudi ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo nešto novo u ljinksu http://www.links.hr/index.php?option...egorija=052680 i ja našao takvih naljepnica za auto u pevecu |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Baš suprotno. U slučaju fizičkog oštećenja kartice, garancija je nevažeća. Ono što možda nekom zvuči kao apsurd,meni je vrlo logično. Naravno, osim ako se ne može naljepnica vratiti kao i da nije skidana. Ali to je skoro pa nemoguća misija kad se radi o povećim naljepnicama. Ali za sve ima rješenja... Ja ne znam jel nekom nije jasno, ali bilo kakvo prčkanje po kartici, ili općenito nekoj komponenti koje izlazi iz okvira tvorničkih postavki (ako drugačije nije navedeno) prekida garanciju na tu komponentu.
![]() |
![]() |
#23 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni su se reciomo nakon 3 dana na kartici odljepile sve one papirnate gluposti koje su iza ovlaš naljepljene (i znao sam da se budu od vrućine digle čim sam ih vidio) i ja sam ih fino poskidao bez ikakvog trganja i pokeljio po stock cooleru (i istoga otvrnuo i nabio zalmana na grafu) i ako treba vratim ih koda nikad nisu bile skidane sa par kapi ljepila... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|