|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
A/V *.* = doslovno *.* -> preporuka <-
' ![]() Postoje mnogi A/V multitalent konvert programi, ali najcesce briljiraju u ogranicenom obimu rezultata. Na kraju se svodi da se stalno drze kojekakvi posebni utili - za neku egzotu ili relikviju format epizodu - uz taj glavni. S druge strane, vecina pocetnika izgubi zelju ako stvari pocnu traziti previse angazmana ili ucenja a zele nesto pronto obaviti. Dva programa koji ce mnogima olaksati gnjavazu koristenja xy programa, posebno onima koji vole brzopotezno ali bez na ustrb kvalitete, obaviti glatko prebacivanje. 1) Audio : Od svih programa ove kategorije : Ease Audio Converter po meni naj~kompletnije sto sam do sada imao priliku vidjeti. Nabrajati formate je nepotrebno = sve ! Posebno je vican (stabilan) sa APE pretvaranjem u ostalo. Super stabilan i otkako sam ga zavrtio na masini, za nista ga ne skidam dole. 2) Video : Za najbolje rezultate ostaju Ava Syntisha, Žarko Gordian i Dr. Nebojša DiVX ...ovisno o znanju i navikama, no iste se moze nahraniti Inputom ogranicenog formata. MPEG4 Direct Maker program kojeg sam nedavno slucajno isprobao, istog mislim vidjeh također na popisu programa domaceg Bug ili VIDI DVD-a ...ali u danasnjem zasicenju obima programa i kompilacija... cesto nam se neda niti kliknuti na link koji smo dobili na mail, a kamoli ici dizati nesto samo za probu. Osim, ako bas muka ili hicha ne natjera. Drago mi je da jesam a i mnogima koji ovo citaju ce zasigurno biti kad ga isprobaju. Nabrajanje I/O formata je isto nepotrebno, kao sto se vidi na linku = *.* No ovaj program posebo briljira za vlasnike linijskih DiVX playera : * Koliko puta bi neku ASF starudiju prebacili u neki dostupniji format? * Dosadni Real Video pretvorili u nesto manje dosadno ![]() * Tajnu video snimku reketara ispred haustora koju ste snimili sa GSM-om u 3GP-u, pretvoriti u sire dostupan format bez navlacenja u moru mini 3GP programa * QT koji vecini zadaje glavobolje. * Neki dugacki dokumanetarac ili vazan materijal iz WMW-a pretvoriti u DiVX/XVID i konacno moci civilizirano premotavati manipulirati snimkom kako i prilici... * Pretvoriti elegantno u XVID bez polovicnih rezultata, uz dobar setup, zagarantirano bez glavobolje. Posebno za one koji se boje Gordiana (Đuro Njavro, Branko Uvodić, Mario Sedmak i Bubba...) ![]() Sve navedeno ovaj program osigurava pa i puno vise. Cak ni sam autor nije stavio kompletan popis formata, nakon instalacije programa, ostaje jos iznenadjenja. Svakako ih isprobajte ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
8-bit Gen.
|
Forum se tiltnuo za trenutak, samo sam jednom poslao. Cemu cudjenje ovakvog angazirano ilustrativnog nacina za nesto sto se svima desi ponekad? Posebno kad sam objasnio u duplikat postu. Cak i onima sa 53 posta u bliskoj buducnosti, zbog vise sile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
|
dobar je mpg4 converter... iako nema nesto sto mi jako fali flash video za konvertirati ...
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ali ako sam dobro iscitao, ili ga nesmije staviti ili radi da njemu za sljedecu verziju. Do tada imas ovo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
|
e taj win avi nevalja kurcu da budem prost... jer znas na koju shemu on "pretvara" to vrti u jednome prozoru taj fajl dok ga onda snima i naravno na kompu nemozes nista raditi ako oces da fajl ispadne dobar tj nesmijes nista staviti preko tog prozora jer je fajl onda banana.. . uglavnom preporuka BJEZITE od toga win avi.a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|