|
![]() |
#1 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
kaj ne valja s novijim ati drajverima???????
A ne znam ljudi kaj da velim! Nemam pojma dali je problem u meni ili u nečem drugom ali što noviji atijev drajver stavim slika mi je sve gora!!!!!!!!!!! Počelo je s kat 3.1 kad mi slika u igrama bila očajno mračna , no zato sam krivio dx 9, no problem je u drajveru a ne u dx-u jer sam instalirao kat 3.1 na dx 8.1 i pogodite kaj -mrak!!!!!!!!!! Sad sam probao i novi 3.2 ali slika mi je totalno loša a i performanse su mi nešto lošije nego sa starim drajverom. I da mrak je opet tu. ne znam kak sa kvaliteteom slike i mrakom stoje noviji omega drajveri. Kaj se mene tiče ništa više od 2.4 ili 2.5 kata ne budem stavljao jer dobitka u performansama nema a jedini dobitak s novijim drajverima imaju 9500/9700 kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
a da nam kažeš koju ati karticu imaš? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() ![]() ![]() Ak se dobro sjećam,ti si se žalio da ti se nakon instalacije DX9 potamnila slika...to se hoće dogoditi... A kaj se tiče drivera-s ovim novim 3.2 se baš i nisam igrao,a 3.1OMEGA su prašili ko ludi... A ništa-najbolje bi bilo napraviti lagani reinstal DX-a,drivera,ubit boga po ostacima u registryu,pa instal DX-a i drivera... Ja se i dalje držim dual-boota,98SE sa 2.5 driverima i DX8.1b i XP sa OMEGA driverima i DX9a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() Ovako na prvom kompu je 7500 bba , na drugom (komp je inače od cure ali ja bezobrazan prisvajam stvari ![]() Eto ti sad sva moja prije rečena iskustva odnose se na sve tri kartice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Kaj se tiče 3.2 napravio sam čisti install 2000 pro sa SP 3 stavio kat 3.2 i nisam nekaj pretjerano sretan ni kaj se tiče kvalitete niti performansi no kažem možda je to neki moj subjektivni osjećaj. Možda jednostavno previše očekujem od novih drajvera. No činjenica ostaje da se na 8500/9000/9100 ne isplati stavljat nikaj novije od 2.5 kata osim ak imaš velikih problema s nekompatibilnošću neke određene aplikacije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Meni se je to samo jedamput desilo(na MX2) i nakon re-instalacije OS-a je sve bilo OK. Ili ih zalij svetom vodom... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() No kaj se tiče priče o drajverima stojim iza svega dosad izrečenog a bogami na tri različita kompa i tri različite kartice dosta sam toga stigel i isprobat ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|