|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
3DMark03 i online rezultati
3DMark03 je između toliko "dobrihi novih" stvari donio i to da ne funkcionira online browser ako niste registrirani korisnik Pro verzije, tako da mi koji imamo FREE verziju možemo uspoređivati rezultate sa samim sobom tj. nikako. E sad - nama preostaje jedino da se tumbamo po forumima itd i da onda stvorimo kakvu takvu sliku o našem kompu u 3DMarku03. Svaka čast dečkima iz FutureMarka za ovo napredovanje u suprotnom smjeru - valjda će to shvatiti i sami po proju Online browsing rezultata. Jer bez Online browsinga njihov test skoro da i nema neke svrhe. Pitanje koje postavljam ovdje je slijedeće: - Dali ima na internetu neka baza podataka - sa free pristupom naravno a tiče se 3DMarka03 ? - Dali ima nekih foruma koji se tiču samo 3DMarka03 i rezultata a gdje bi čovjek mogao usporediti svoj komp, karticu i rezultat. Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja imam običnu verziju i sve mi dela... I usporedba s 2001 i ovaj novi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni javlja ....
Meni javlja kad se spojim i želim usporediti rezultate proca i grafičke da te stvari šljakaju samo ako imam registriranu Pro verziju i gotovo. Naravno pišem o 3DMarku03, dok 3DMark01 i dalje to radi OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Meni javlja ....
Citiraj:
|
|
![]() |