|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Jedna saga o T-Comu vol.1
Evo već iz naslova može se vidjet da neće bit kratko... Tako se ja doselio iz prekrasnog grada Zagreba u još prekrasniji grad Samobor taman sredinom 2000.godine. Tek što sam se uselio započeli su moji prvi problemi s T-Com-om ili kako bi ja reko POČETAK KRAJA. Uselio sam se natrag u stan koji je i prije bio u našem vlasništvu(stari i stara) koji se nalazi u Južnom naselju, a u međuvremenu glupa HPošta mi je uzela sve moguće slobodne linije u zgradi, a po "prekrašnoj" T-Com-ovoj infrastrukturi (sram me to nazvati uopće infrastukturom) nisu bili u stanju dati mi normalnu liniju( a praktički sam u centru grada!!!) nego je moja stara morala povlačit neke "veze" kako bi ja dobio tu famoznu paricu(to vam je, brijem ono, neka ofrlje linija i uz to dobijete kutiju tešku kojih 10kg kako bi ta linija donekle radila)! U međuvremenu zadnjih ovih 6godina se navlačim s T-Com-om(a dosadno je čovjeku mora nešto radit ![]() EEEEEEEEEEEE tu tek počinje prava priča... Pošto nisam mogo imat jedini u krugu od 30KM DSL morao sam prema njihovim riječima "prilagoditi infrastrukturu" kako bi bio u toj prekrašnoj mogućnosti da i ja budem jedan od žrtava kako bi što prije sa velikim zadovljstvom potpisao svoje ropstvo T-Comu na dvije godine, juuuuuuupi!!!...i tako ja svoju infrastrukturu prilagođavam već zadnjih 3godine... Langsam aber ziher kako bi rekli... Bilo je tu stotine i stotine dopisa, stotine i stotine njihovih "sad ćemo, samo što nismo", bezbroj mukotrpnih sati na 08009000 i Baltazaru, još uvijek mi se vrti ta pjesma u glavi... Najbolji mi je štos bio kad je frajer u T-Com-u mojoj stari provalio da to što ona vidi na ekranu računala nije internet, jer "kao kako možemo mi imati interent ako imamo paricu"( a imam ga, ali dosta je spor kojih 37.0kbps)... Uglavnom... Presto sam se trudit jer očito nema nikakvog smisla, a ionako se idući tjedan selim na kuću... E tu je počela druga, treća il već koja priča... Treba prvo preselit broj, a što je naravno nemoguće pošto je DSL zahtjev u tijeku(već zadnjih 3godine)!!! E tu fakat čovjek pukne psihički i dođe mu da napravi home made bombu i ode se malo prošetat do Savske u T-Com center da ih sam malo izinforimira...: Machineg nemojmo zaboraviti i to da se selidba broja plaća "samo" 600kn! To samo nekak uspijeli iskemijat, nakon kojih 2sata pregovaranja na 08009000(ah... taj famozan broj) A SADA ŠEĆER NA KRAJU! Današnjim danom 27.06.2006 iz vedrog neba su došli ljudi iz T-Coma da mi srede paricu i sredili je!!! Pa ljudi moji je li to moguće??? Pa ja imam normalnu liniju!!! Pitate možda zašto tek sad? E ja imam odgovor... Sad mi žele uvalit DSL tjedan dana prije neg se odselim kako bi i selidbu DSL priključka platio još kojih 350kn meni se čini, pametni su oni nema šta. 6godina sam ja čeko da bi frajer došo na 5min da mi to sredi i odnese ovu kramu od kutije što stoju iza stola i skuplja prašinu zadnjih 6godina: hitthewa Ovakav scenarij ne bi ni Spielberg bolje smislio, čovjek se naježi na ovo... Ma glavno da ja sad uživam u svojih 1.5 KB/s većem download-u sljedećih tjedan dana, a onda samo Bog zna što će me čekati još kad se preselim... I to vam je ljudi moji još jedan veeeeliki + na račun T-Coma! Temeljni kapital T-Coma: 8.185.450.000kn + 350 + 600 ... Ta-na-na-na-na... Up their ass: finger : TO BE CONTINUED... Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 27.06.2006. u 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
frustriran covjek, nema sta... moje je iskustvo donekle bolje zbog raznih veza u t-comu i sad vec godinu dana dsl funkcionira ko mala bebica... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Trebo bi se ti vratiti na onaj prvotni plan baziran na Home Made bombi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja stvarno ne vidim zašt si se ti s njima raspravljao za paricu? Ev jedna susjeda je isto tak imala problema zbog toga, tj. net joj je pucao kad god bi netko iz susjedstva digao slušalicu na telefonu. I ona se svađala s njima i onda joj dopizdilo i rekla im da mogu po to doć pred njenu kuću i da vidiš kak su brzo došli ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma da se objesim, boli njih k**** za mene, imaju oni još kojih 1-2milijuna potencijalnih DSL korisnika kojima sam tak uključe DSL i potpišu s njima siguran profit za sljedeće 2g, a ne ko meni ta se moraju za****at samnom i mojom hvala Bogu bivšom paricom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pečurka
|
Hehe, vjeruj, na prijetnje da će kablove kupiti po cesti brzo dođu ![]()
![]() |
#10 |
Pečurka
|
Hehe, da svi ovdje pišu sage o problemima s T-scumom, dečki s pce bi trebali zakupiti veći prostor samo zbog foruma ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma bilo je tu još puno detalja i još više problema u njoj, ovo je bilo samo onak u grubo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
A meni već godinu dana govore da će mi ADSL uvesti u roku od 3 mjeseca. Može li se uopće kako poništiti zahtjev z ADSL koji je predan? Novi-net je uveo neke novosti, pa razmišljam o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
da i ja se pozalim : poslali ja i 2 susjeda sa istog kata i iste zgrade prije mjesec dana zahtjeve , obva dvojica dobili kroz 8 dana . a ja jos nista . i zovem jucer sluzbu , kad vidi cuda , oni moj zahtjev ni primili nisu . kao nesto ju u postupku ali dok ne dodje nema niceg . kao saljite mail tu da oni pogledaju i potraze , uglavnom njihova administracija me toliko zgrozila , da fuckas adsl . kaj bum 8 puta davao zahtjev pa da ga izgube svaki put ? e dragi moj spori carnetu , najdrazi si mi ti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Isto tako prema njihovoj politici tko da zahtjev za DSL odma mu se treba omogućiti svi uvijeti za to(kod mene skidanje s parice)...ah...šta su brzi bili... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
ma pocupas kablove i nazoves ih da ti telefon ne radi! I svaka cast nekom buducem ludjaku kaj ce ih bombom raznijeti, bar ce to biti po svjetskim novinama, pa ce se nesto mozda napravit u vezi cijena! |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Nekada davno, dok telefoni nisu bili toliko rasprostranjeni (70-te), na jednu su paricu išla 2 broja tzv. blizanci. Caka je bila u tome da kada je jedan telefonirao, drugi nije mogao. Dakle, na 1 paricu pobireš lovu za 2 broja. Profit 100%. Capisci?
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|