Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.06.2006., 14:03   #1
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
nešto Style XPa ostalo nakon uninstalla

U jednom trenutku rada (tj.prčkanja) na kompu nisam mogla otvorit onu Milky temu na onaj način (onaj način je :dablklik i sam ti se otvori Display prozorčić i klikneš OK), pa rekoh "nečeš ti mene z.." i instalirala sam StyleXP i preko toga otvorila Milky, no ipak sam je nakon nekog vremena uninstalirala nakon što mi je sve to bilo presporo, i sad su mi u Resources još ostale one sve themes iz StyleXP-a. (Kad kliknem na njih, ne aktiviraju se nego se sve vrati na Classic Windows, ono staro, kao, ne rade...).

Sad ne znam koje bih mogla ručno izbrisat, a koje su "vitalne" bile prije toga .... Ili da to ne brišem ručno, nego na neki fancy način koji iste mi preporučili?

screenshot na ono što imam u Resourses!

Thank you!
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2006., 19:50   #2
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ovako one standardne teme su sljedece : Luna,Windows Classic i za svaki slucaj ostavi Current theme ... ostalo su sve tvoje teme a koliko vidim i logon x2 koja si takoder ubacila tu..tako da mozes to brisat..,takoder ostavi ta 2 logona ako ih momentalno koristis.
Citiraj:
(Kad kliknem na njih, ne aktiviraju se nego se sve vrati na Classic Windows, ono staro, kao, ne rade...)
Razlog tome je sta triba patchirat shellove da bi mogli skinovi funkcionirat zato se uvik vracaju na clasic kad klikas...Style XP je to automatski omogucava tako da nije bilo potrebe rucno patchirat i ubacivat teme u taj folder gdje vec jesu...
G0RKI je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.06.2006., 20:42   #3
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
OK, thx!

Prije nisam ništa patchirala pa sam mogla staviti Milky... (Ili jesma patchirala? hmm....)

Thx sad sam obrisala one koje si mi rekao
Ladybug je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno