|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
nešto Style XPa ostalo nakon uninstalla
U jednom trenutku rada (tj.prčkanja) na kompu nisam mogla otvorit onu Milky temu na onaj način (onaj način je :dablklik i sam ti se otvori Display prozorčić i klikneš OK), pa rekoh "nečeš ti mene z.." i instalirala sam StyleXP i preko toga otvorila Milky, no ipak sam je nakon nekog vremena uninstalirala nakon što mi je sve to bilo presporo, i sad su mi u Resources još ostale one sve themes iz StyleXP-a. (Kad kliknem na njih, ne aktiviraju se nego se sve vrati na Classic Windows, ono staro, kao, ne rade...). Sad ne znam koje bih mogla ručno izbrisat, a koje su "vitalne" bile prije toga .... Ili da to ne brišem ručno, nego na neki fancy način koji iste mi preporučili? screenshot na ono što imam u Resourses! Thank you! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovako one standardne teme su sljedece : Luna,Windows Classic i za svaki slucaj ostavi Current theme ... ostalo su sve tvoje teme a koliko vidim i logon x2 koja si takoder ubacila tu..tako da mozes to brisat..,takoder ostavi ta 2 logona ako ih momentalno koristis. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OK, thx! Prije nisam ništa patchirala pa sam mogla staviti Milky... (Ili jesma patchirala? hmm....) Thx sad sam obrisala one koje si mi rekao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|