|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako instalirati driver za tv karticu
Dakle, imam Winfast TV2000XP expert karticu i drivere koji su došli zajedno u paketu s njom. Slika mi je očajna pa sve nešto računam da bi moglo bit do drivera. E sad, sa Leadtekove stranice skinem driver ali ga ne mogu instalirati jer nema nikakve .exe ikone. Evo ovo dobijem .... http://i5.tinypic.com/11j9b4o.jpg Flood s foruma si je dao truda pa je pisao i nekakve skripte ali nije ni to upalilo. Kako se instaliraju ovi driveri?: stoopid
![]() |
#2 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Zaboravio sam odmah napisati da ovo što govorite kod mene ne radi. Kao da sam ga uputio na prazan folder, ispiše da nije pronašao odgovarajući driver. Neke druge ideje?
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
driver
ubaci cd ,otvori ga i ručno instaliraj driver iz foldera,zatim idi na win fast etrl.centar i njega pokreni ručnu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
Citiraj:
Ako misliš na CD koji dolazi s TV karticom kada ju kupiš u trgovini, ja ga nemam. Tv karticu sam dobio u kompletu s barebonom. Driveri od kartice su na zajedničkom CD-u s driverima za matičnu, zvuk itd. i nema nikakvog "win fast etrl.centar". Ajde eksperti pomagajte. Imam ju već pola godine a nisam snimio/pogledao niti sekunde TV programa. ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ove inf. filove pootvaraj u notepadu, malo vidi koji bi bio za driver, desni klik i na vrhu imaš opciju install. Imao sam modem kojem se driver samo tako pravilno instalirao...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|