|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Kupio sam Logitech x530 zvučnike imam ih 2 dana ali kada stišam iz zvučnika se čuju neki zvukovi na stranom jeziku kao neki radio neznam odkuda???? Kako da se toga rješim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ak se ja dobro sjecam, bilo je več toga..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Bi to proslo na garanciji???? Inače zvučnici su super nisam očekivo toliko za 500kn , ali kad sad ti neki cudni zvukovi. Kad dam malo glasa prekine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja ne čujem niš iz njih.... ![]() Meni su prestali ti glasovi, na njemačkom ili kojem već jeziku... ne brini, nestat će oni, a i ćim malo (ali stvarno malo) pojačaš, više se ne čuju... I i gle, kaj da ideš garanciju ostvarit? Kaj buš im rekel? Da ćuješ glasove iz zvučnika? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
to je malo veća filozofija, i meni totalno nejasno.. uglavnom, što se dešava, je da zvučnici na neki čudan način hvataju radio/satelitsku ili već neki drugi signal, možda ti netko u blizini ima amatersku radio stanicu, pa onda taj signal se lagano čuje na zvučnike.. znam da zvuči potpuno bedasto, ali ja sam imao takav slučaj sa starim radio kazetofonom prije par godina.. nevečer tišina u stanu, ja idem pišat, radio ugašen, kad, čujem netko priča skroz tiho.. userem se sav, mislim, DUHOVI, uglavnom skužim da dolazi iz radija... kako, odakle, nemam pojma, uglavnom, neki muški glas kao da priča na telefon, s nekim drugim tipom... frajer iznad mene je imao neku ogromnu antenu onu ko od UNPROFORA ![]() pa vjerujem da je nešto ili nekoga preko nje hvatao... ali UGAŠEN radio?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ista stvar je bila meni na x230... dođem kući jedne subote, malo si popio, legnem u krevet kad neko priča... a ja sam... usro se živ mislio da mi se od alkohola pričinjavaju zvukovi: lol2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
joj o tome je već bilo gro govora... kad su smanjeni na min čuje se radio jer nekak uspjeva ulovit neku AM stanicu...niš strašnog i ništa što bi bilo za reklamaciju isto ko i zujenje dok su ugašeni
![]() |
#9 | |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
|
Covjece ti zvucnici su materijal za zonu sumraka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Hebote, i ja na svoje čujem neku ženu kak pjeva OPERU,reka,daj nešto drugo samo to ne! I zovem mamu da vidi, i prestane pjevati! Pas masters, onda mi mama kaže da mi se već od tog kompjutera pričinjava!! : lol2 : Isto i na drugim zvučnicima Trust sp-6100-p...I čuje se neki Njemac kak priča... Mogu vam reći da sam se lagano uKakio... Jel sam lud!!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nije njima ništa samo imaju nešto lošiju zaštitu i filtriranje ali zvuk im je A1 (pogotovo X530) da idem kupit zvučnike opet bi njih uzeo
![]() |
#14 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja čujem nešto kad mi je zvuk u Volume Control na max. i imam slušalice. Čujem kao neko cviljenje kada minimiziram programe,kada nešto otvaram a ostatak vremena kada miš ne radi tu i tamo čuju se zvukovi kao od Protoss Probe (oni koji su igrali Starcraft znaju kakvi su to zvukovi ![]() A kad su slušalice isključene a zvučnici na max. onda mi se čuje samo tišina i malo zapucketa eventualno. @Gabre To se i meni događa na moru, radio je ugašen ali nešto tiho govori iz zvučnika...Također ljudi oko mene imaju ogromne antene
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn bas me zanima kada bi netko poslao mail logitechu da ih priupita jer evo sada mislim da sam cuo vec jeddno 15 ljud da ima taj "problem"...
![]() |
#16 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..e mozda oni necuju tamo gdje imaju tvornicu,nemaju tu privilegiju ![]()
![]() |
#17 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ja cujem solarne baklje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja mislim da kad bi čuo usred noći te zvukove da bi se usrao, omg sva sreća oko mene nema antena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel ti Logitech zvučnici na kojima se čuju "glasovi" imaju možda volume control na onom "daljinskom" koji je povezan sa žicom za pojačalo? Ako je tako onda nije čudo da se svašta čuje iz njih. Taj dio pojačala (ako je ono izvedeno onako kako ja mislim da je) je vrlo osjetljiv na okolne signale i bilo bi poželjno da je što kraći, tj. da je potenciometar zalemljen direktno na štampanu pločicu. A ako je već tako izveden, to bi trebao bit vrlo kvalitetan kabal, tj. trebao bi imati gusto ispleten zaštitni plašt (koaksijalni kabal). |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
http://www.hardware.no/tester/lyd/lo...kontroller.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
Wiseman je u pravu, ima volume control na desnom front zvucniku i ima control za jačinu sub-a ma sub-u ![]() Inače, ja više ne čujem te zvukove...nestali... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|