|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Kupovina putem interneta gdje i kako?
Htio sam kupiti jednu original igru staru oko 2 godine koje vise unasim ducanima nema. U trazilici od algoritma postoji s cjenom od 350 kn ali nije raspoloziva tj. nemaju je. Pa me zanima kako i gdje bi se to dalo kupiti preko interneta (po mogucnosti bez koristenja kartica kao sto su viza, american, mastercard i sl.). Imali u nas hrvata kakav online ducan ili mi mozete preopruciti koji izvana? Ako ima ko bilokakvih iskustava s on line trgovinom javite mi, najvise me zanima nacin placanja i kako to i koliko dugo traje dostava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
E vidis i mene tako nesto zanima. Cak sam cuo davno da se potpisivala peticija da paypal dode u hrv. Koliko sam shvatio taj pay pal funkcionira tako da si otvoris racun, uplatis koliko oces i onda placas prek neta sta oces. Prednost toga je ako sam dobro shvatio da ti kada oces nesto kupiti za 350 kn uplatis si na paypal racun 350kn i onda platis bez bojazni da ce ti skinuti nesto vise, jer nemas vise na racunu. Ako sam u krivu nek me netko ispravi. ja bih uglavnom volio takvo nesto imati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
si pogledao na www.crovortex.com ? Oni ti prodaju igre i ostale gluposti... online shop... A i dosta su jeftini te često imaju nekakve akcije.. Zadnje izmijenjeno od: blozer. 26.06.2006. u 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
Jedino si malo falija u adresi nije .hr nego www.crovortex.com . fenomenalno placanje putem pouzeca i unaprid, cisto genijalno. Htio sam kupit Battlefield 1942 koji je u algoritma kostao 350kn u ovome ducanu dobijes ga sa jos 2 expansion pack-a za 120kn + 25kn za dostavu. Dobro igra je starija ali su u algoritmu mogli barem cjene snizit. Jos jednom puno hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
Malo sam iznenaden jer me nisu kontaktirali putem e-maila iako pise da ce to uciniti u roku od 48 sati (mozda sam falija koje slovo u e mailu pa nisu mogli neznam?). Pa sam ih kontaktirao preko mobitela u cetvrtak i rekli su mi da je salju taj dan. Na kuverti je potvrda od poste da su je poslali u cetvrtak 29.06 u 19h. Pohval i HrvPosti paket je stiga u manje od 24 sata rekord nekakav sigurno. Jer ove zime su ni 2 paketa stizala po 10-ak dana od zagreba do vodica. Sve u svemu ugodno iznenadenje sad znam gdje cu kupovat igre ako zasluze da ih se kupi u originalu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|