|
![]() |
#1 |
DuBBBrava rEpublika
Datum registracije: May 2005
|
![]() Imam Pionner DVR-108 i do nedavno sve je bilo ok, odjednom je najveca brzina snimanja DVD 4x (probao sam sa vise vrsta DVD-a). Po svim specifikacijama morala bi biti i 16x. Napominjem da imam i novi frimware ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čudan problem. Jesi šta prčkao po njegovim karakteristikama (DMA,...) ili BIOS-u? Koji ti je taj novi firmware? Meni je tek kad sam stavio 1.18 prepoznao 16x DVD medije, a dotle ih je tretirao kao 4x.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
DuBBBrava rEpublika
|
Nisam dirao ništa, a frimware je 1.20. Vele da je to zadnji. Evo i kakve su postavke za DMA ! Zadnje izmijenjeno od: hapy. 10.09.2006. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
DMA je OK. kaj se tice , brzine, pšrobaj stavit neki provjeren medij (VERBATIM) Drugi mediji cesto mjenjaju proizvodjace (Traxdata nije traxdarta nego je npr RITEK ili RIHOH,a ima i raznih revizija i Riteka i rikoha) MOze bit da ti je za neke medije u firmware-u upisana niza brzina na neke medije, Ako oces bit siguran da je sve OK sa przilicom, stavi VERBATIM unutra. (Evo nedavno sam dobio nove 16x medije koje moj biser od NEC-a 25xx nije przio, nije im ni brzine prepoznavao, promjene firmware-a nisu pomogle, al je jednostavno modificiranje firmware-a i flashanje drive-a sa istim.Ona brzina koja za odredjeni medij je definirana u firmware-u je brzina kojom ce przilica po defaultu przit.
__________________ |
![]() |
#5 |
DuBBBrava rEpublika
|
Hvala, probat cu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas