|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kučište nedoumica
uzeo bi ovo kučište pa me zanimaju vaša mišljenja...http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.605.029 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ha ne znam sta te zanima, kuciste je super, nadji par review-ova na netu pa ocijeni sam. A sto se tice nedoumica, sta je tocno nedoumica kod tebe? Uzeti ga ili ne? Pa uzmi ga ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ako je prioritet hlađenje onda si uzmi chiefteca... moj chief ima 2x120 i 5x92mm venta pa si misli... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Pogledaj jos i Coolermasterova kucista, imaju odlicnih modela ![]() Npr ovo ![]() http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.607.021
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Antec iz mog siga ti je odličan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
nisu loša, al case je več naručen tak da u pon.idem po njega mislim nemre nikak bit loše od ovog šrotex kučišta kaj imam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
|
Bit ces zadovoljan, javi dojmove ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
evo ljudi kučište je došlo i mogu reč ugodno iznenađen ima 2 venta od 120mm i jedan od 92mm glupo riješeno je ova naprijed vrata koji shit, a usb priključci na glupom mjestu stavili ih gore umjesto nekam sa strane,kablovinje moram sredit unutra je pravi đumbus,sve u svemu jako dobro.Jedino se čipset grije ko blesav bio proc clockan il ne čipst je vruč blago rečeno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|