|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne bura se komp nakon promjene coolera
Dakle ovo pisem za naseg forumasa Hamm-a koji je uspio nesto zeznut prilikom ugradnje TT Big Typhoona na svog mobilnog Bartona. Ploca je NF7-2 (tako nesto) i proc je taj koji je. Nakon zamjene coolera veli da je upalio komp, da je imao sliku na monitoru, ali da se smrznuo na POST-u. Onda je probao clear CMOS i odonda niti traga ni glasa od slike na monitoru. Cupao je bateriju, ram, grafu i nista. Grafa se grije sto ce reci da (valjda) radi, dok na opip po bazi i heatpipeovima od TT-a je hladno. I reko mi je da mu se optike ne zele izbaciti na gumb (sad koliko je to vezano za ovaj problem, nemam pojma). Sta bi moglo bit u pitanju? Nije valjda shebo proc? Jel moguce da je prilikom skidanja starog coolera prejako povukavsi mrvicu izvadio proc iz socketa, pa da proc sad ne lezi dobro? : bonker : pozdraf ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel probao vratiti stari cooler? Dal onda radi normalno?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Ovako: Pogledajte sve štekere napajanja, 20-pinski, P4 , itd. Meni se je isto dogodilo s optijem i vec sam se oprostio sa zivotom.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ak radi napajanje optike se moraju otvarat i zatvarat.
__________________ |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
može biti svašta... neka prob spojit samo grafu rame i ploču ofkors, sa starim coolerom ako opet neće neka proba drugi proc imao sam i ja par slučajeva da ploča samo zavrti ventove i ugasi se... riješavao sam to da ploču upalim sa drugim napajanjem i onda ugasim pa vratim staro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
|
Hvala svima, cul sam se snjim i skuzio je da ima jos garanciju na plocu+proc, pa ce vjerojatno nositi. Ja bum mu dotad isfuro jednu P3 konfu da moze i dalje trkeljat po forumu pa bude vam on napisao ishod. Inace, obzirom da je to Socket A, jel moze on trazit nadoplatu za recimo S939 proc i plocu? Kako to onda ide, tj. koliko mu "procjenjuju" - onu cijenu koju je platio ili kako? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ako nema vise ploca na lageru, onda moze (ne znam ovako)... i oni mu procjenjuju na to koliko je platio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ma evo mene kod frenda...doma sam spojio grafu, jedan keks rama, hdd i ********************c nista...zakresam i nikaj ********************c..nista..stvarno nista...ne znma sto da radim...totalno sam lud...nemam komp...hebi ga..budem nesto smislio mislim da cu traziti ***************enu reklamaciju i nadoplatu za asrokicu 939 te 64 3000+ eto pozdrav ekpipa...do postanja...ako netko ima nekkavih prijedloga slobodno recite...mob je 098/166-23-91 pa eto...prijedlozi su dobrodosli ![]() ![]() hvala ekipa..ili ako netko ima neku 939 polcu da ima AGP ![]() ponude samo na MOB JER NEMAM NET..HVALA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
|
Valjda budes 2000-i post napisal na novom kompu, bik jedan ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
kaj znaci "stvarno nista"? Niti zvuka od napajanja, ni stektanje cd-a potpuna tisina?
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 11.06.2006. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
|
znaci ovako...napajanje se vrti..vent..on se zavrti..iako mislim da nije otislo nista nego samo ploca...a sada..dali ja mogu traziti ISTU TU PLOCU pod garancijom je...jerbo ako nemaju tu dali mogu traziti nadoplatu za novu plocu i proc..a onda ce mobilac 2500+ ici u mirovinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
da i da |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pod naletima kopita zla
|
heheh fiiino i LIKE IT BABY ![]() mislim da ce danas pastu asskick ovaj asrock 939 dual sata i vincek 3000+ ![]() tj.zavisi kolko njima treba da odrade reklamaciju :P lijep pozdrav ekipa ![]() superunkown i panzer..e legende ste s ponudama...stvarno hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
@Hamm Si probo skinut cooler? Meni je bilo takvo sranje, stavljao sam zalmana gore al malo previse paste je bilo gore, i slucajno sma naglo protisnuo cooler i pasta je odletila malo na jedan bridge. I isti simptomi su mi boli kao kod tebe ,vent se malo zavrti i stane. Skinuo sam cooler obriso proc i nasrecu proradilo sve:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
sad ne hladi nikako ![]() |
![]() |
![]() |
|
|