|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Ja san samo jednom kupova priko neta i to je bilo u Diskont24 platija san postarinu 80 kn (ako se dobro sican) na grafu od 1600kn. i dosla je za koji dan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
vodi se samo cijenom komponente koju uzimaš.Gdje jeftinije tu uzmi.Poštarina ti je podjednaka, odnosno malih razlika između dostavljača. Uzimo u Linksu, Mikronisu,King-u itd.,i nikad nisam imao problema.Po brzini bih jedino izdvoio Links.Stvarno su brzi.Još obrati pažnju na uslugu trgovine.Neki za veće iznose šalju robu o svom trošku, šta može biti lijepa ušteda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
kupovo sam svugdje i svašta i svi su ok. Preko 1000kn poštarina je besplatna, a ispod 1000 je 50-55kn. Šteta što više nema BINGa, oni su mi bili najjeftiniji i najbrži.... btw i links je dosta brz, samo što bi im cijene mogle biti malo niže.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
links je najbrzi...narucis recimo u pon u 4 popodne i sutra u 8 ujutro je kod tebe...besplatno za robu vrijedniju od 1000 kn inace je 55 postarina i da najbolje je telefonom narucit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ak oces webshop, cini mi se da je pcborg ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Barem kod ovoga u ST-u... Bing je to zaista brzo rjesava! ostali vise manje (uglavnom)...mislim na linksa... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ve-mil je ok, samo je skup u nekim stvarima u odnosu na druge ducane... links je ok sam mi se cini da su kod njih cijene malo vece od ostalih, pogotovo kod ne gotovinskog placanja (razlika je i do 500kn!). kod ostalih je max 200kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ej a kad kupuješ online, jel to računa kao karticu, baš sam gledo linksove cijene za kartice malo iznad prosječna razlika u odnosu na gotovinsko, a ve-mil je dobar no nema smisla kupovat on-line kad ima u svakom gradu njihova poslovnica |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne racuna kao gotovinsko ako vec tako zelis placat..odabire se pri svakoj kupnji nacin placanja pa mozes i drukcije platit karticom npr itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
jel "ne, računa kao gotovinsko ukoliko želiš" ili "ne računa kao gotovinsko" |
|
![]() |
![]() |