|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
pitanjce
imam kćer od tri i pol godine koja se već par mjeseci igra na kompu. al moj mišonja je logi mx500, poveća mrcina koja je malo prevelika za njenu ruku. razmišljam si da kupim neki mini miš samo za nju al me zanima dali bi oba miša mogla bit uključena istovremeno? kajaznam, jedan na usb drugi na ps2. dali bi se klali međusobno?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa ako su oba aktivna vjerovatno bi barem onim MALIM dijelom ...naravno pri tome mislin na ono da radis sa jednim a drugi ti je malo povise pa slicajno pomaknes njega ili mu se mrsi kabel sa ovim pa slucajno MALO zasmeta...ali u principu ne bi triba imat ozbiljnih problema pogotovo sa kompatibilnošcu ili slicno..govorim iz meni veoma bliskog iskustva! .... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Radit ce ti samo ih nemoj micat u isto vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ja ti imam spojenog logitecha s69 i neko smarboxovo govno od misha.. logitech je na ps2 a smartbox je na usb-u preko usb kabla (tak da iz kreveta mjenjam stvari..posto sam imao shebanu nogu) misevi ti se ne kolju...sve radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni su non-stop uključena dva miša. Jedan u USB, drugi u PS2 i sve radi fino... MX300 ti je dosta mali miš, pogledaj si i njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Velik je MX300 za te ručice... Pogledaj ove Codegenove za 30-40 kn, dosta su solidni, veličina je taman.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Jedamput sam ga dovukao doma-žena ima male šake ali joj je miš bio premali, dosta je nizak. Driveri? Kakvi crni driveri, vozim svoj MX 500 bez njih. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
pa kak iskonfigurirate dodatne tipke bez logitechovog softwarea? a sjećam se dok sam ga kupio, da me je za***************avao nešto na CoD1 pa sam morao druge drivere stavljat.
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Driveri za mis nisu u opce problem, 5min. posla, tako da ih se isplati stavljati., i bas zbog toga, programiranja tipki i ostalog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Nikakav problme nije broj miseva koji su isotvremeno priključeni. Ja sam imao u nekoliko slučajeva i po 3 miša odjednom priključena, jedan na PS/2, drugi USB i treći na paralelni port (sve za igranje Serious Sama FE Gold u troje). Ja igro na dva miša, buraz na mišu i tastaturi, a frend samo na tsataturi. Serios Sam prejden za cca 5 sati u komadu bez ustajanja idenja na Wc i pijenja vode. EH ta dobra stara vremena. A sto se tice drivera ja ih ne koristim za svoj MX518 i sve radi kako treba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|