Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.05.2006., 08:47   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Unable to create network connection. Not enough memory or disk space.

Ovako..iam neke JAKO cudne probleme kod frenda na kompu.. WinXP PRO SP2.. FRISKA instalacija stara mozda 2 tjedna. Ja ostavio sve u savrsenom redu da bi neki sogor navratio u meduvremenu i poceo se pravit pametan...rezultat:
Ocu napravit internet connection za najobicniji dial-up i nakon cijlog wizarda pukne mi poruku "Unable to create network connection. Not enough memory or disk space.".. ne od slova do slova no poanta je ista. A kaje najbolje taj isti connection, koji prek wizarda namrem napravit, mi se stvori u Internet Exploreru.. u optionsima pod connection kao opcija da se spajam prek Internet Explorera jel... inace brisao sam sve connectione koje sam imo, reinstaliro modem sa par razlicitih drivera no nista ne pomaze...

osim TOG problema..javlja razno razne probleme sa nekim Servisima..da nisu pokrenuti i da ih ne moze pokrenuti..dok su u biti svi najnormalnije skonfigurirani...na default postavkama.
Neke aplikacije ne rade, npr. Alcohol, javlja neke errore sa IDE uredajima i uopce n vidi opticke uredaje. reinstalacija naravno ne pomaze.

kenkretna primjer: NOD 32 ima svoj Service i kod bootanja kaze da ga ne moze pokrenut. i kad ga idem manualno upalit kaze da ga je upalio i da se on sam odma ugasio zbog nekog SUB Servisa..koji je inace normalno pokrenut.

sve u svemu..jako cudno. pomislio bi da je neki virus/spam/trojanac ili whatever no komp JEDVA da je bio na netu a kad je i bio imaju uredno Antivirusni+firewall...

ideje plz
Staro 17.05.2006., 09:03   #2
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Šogora pošalji di sunce ne sija, a ti ako imaš sreće imaš bar 1 restore point prije njegovog prčkanja, pa ti predlažem da isti digneš, tj pod uvjetom da nije ugasio i taj servis.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.05.2006., 09:11   #3
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

ha ha taj servis sam JA ugasio skupa sa restore pointovima jer sam namjeravao ghostat particiju da bi nakon toga ustanovio da sam taj odredni CD zaboravio doma i nikad nisam ponovo enableo restore pointove

no nije bed, reinstalirat cu windowse ako moram..totalno je sve novo i osim pol sata vremena nema nekog pre velikog gubitka.

no htio bi znat kae to kreten izveo jer je jednostavno fascinantno.

A kad smo vec kod problema - MOJ faking komp mi javlja ACCESS DENIED kad ocu pokrenut "Windows installer Service"..ko da sam gost ili nesto a uredno sam Admin accountu. Sva moguca prava imam i slicno. Jel moguce tako nesto zbog "pokvarenih" permissiona na nekim odredenim folderima na sistemskoj particiji?
I ZASTO ovaj forum nece pamtit moju sifru?!?! Sta je to disableano od zadnjeg "hakerskog napada : roller : " ?
Staro 17.05.2006., 09:34   #4
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Tisuću zašto, tisuću zato
Citiraj:
Autor Tooma
meni je automatsko logiranje proradilo nakon sto san pobrisa pc-ekspert cookie i ponovo se ulogira s ukljucenom "Zapamti me" opcijom
Ovo ti je riješenje problema sa logiranjem.
Za isključivanje system restore LOL, a ovo treće neznam.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2006., 10:10   #5
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
start => run => gpedit.msc
tamo se igraj, tamo ti je stosta izd..no. gledaj prvo pod computer => software => networks, tamo je najvjerojatnije, samo gledaj da je sve "not configured" tj. na default i bit ce oke
mat je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2006., 11:08   #6
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
pogledaj jel ti mozda ugasio Page file.....
nicko je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2006., 11:18   #7
mat
Premium
Moj komp

kako mislis ugasio?
oces reci stavio da se napravi clear na log offu?
meni je to ukljuceno i sve radi oke
Staro 17.05.2006., 13:55   #8
Crais
Guest

Crais's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor mat
kako mislis ugasio?
oces reci stavio da se napravi clear na log offu?
meni je to ukljuceno i sve radi oke
Ima način da se page file 'isključi', tj. da ga se smjesti u radnu memoriju za brži rad kompa, ali koliko sam čuo i pročitao to ne valja raditi
Crais je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2006., 14:08   #9
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Denzil
I ZASTO ovaj forum nece pamtit moju sifru?!?! Sta je to disableano od zadnjeg "hakerskog napada : roller : " ?
Ne bih rekao nista da o tome nismo pisali jedno 50 puta.
Pobrisi cookieje sa pceksperta.
restart firefox.
otvori pceskpert.com, logiraj se sa "remember me" opcijom.
vuoila.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2006., 19:05   #10
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Sorry Tatha al zadnjih mjeseci me skoro uopce nema na forumu pa sam cini se propustio ... cak sam bio ugodno iznenaden redizajnom

Page File je OK..to sam provjerio cim sam dobio provalu o nedostatku memorije stavio sam gigu a on jos ima 2 gige RAMa.
Bio sam i u Group Editoru i sve je na Not Configured...barem vecina, mislim da nisam bas SVE prelistao..
idem u petak tamo pa cemo vidjet..ak ne sredim to ovak reinstaliram windowse i radim ghost instantno-ne znam kako sam zivio prije njega

hvala svima na odgovorima btw
Oglas

Oglas
Staro 17.05.2006., 19:06   #11
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

E a ima li tko koju ideju zas bi meni moj komp javljo da nemam prava za neke stvari?! To mi se i prije jednom desilo i jedino kaj sam uspio je ghostat natrag
Staro 17.05.2006., 23:00   #12
mat
Premium
Moj komp

nisi u admin grupi nego u power users pa nemas puna prava
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja