|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Unable to create network connection. Not enough memory or disk space.
Ovako..iam neke JAKO cudne probleme kod frenda na kompu.. WinXP PRO SP2.. FRISKA instalacija stara mozda 2 tjedna. Ja ostavio sve u savrsenom redu da bi neki sogor navratio u meduvremenu i poceo se pravit pametan...rezultat: Ocu napravit internet connection za najobicniji dial-up i nakon cijlog wizarda pukne mi poruku "Unable to create network connection. Not enough memory or disk space.".. ne od slova do slova no poanta je ista. A kaje najbolje taj isti connection, koji prek wizarda namrem napravit, mi se stvori u Internet Exploreru.. u optionsima pod connection kao opcija da se spajam prek Internet Explorera jel... inace brisao sam sve connectione koje sam imo, reinstaliro modem sa par razlicitih drivera no nista ne pomaze... osim TOG problema..javlja razno razne probleme sa nekim Servisima..da nisu pokrenuti i da ih ne moze pokrenuti..dok su u biti svi najnormalnije skonfigurirani...na default postavkama. Neke aplikacije ne rade, npr. Alcohol, javlja neke errore sa IDE uredajima i uopce n vidi opticke uredaje. reinstalacija naravno ne pomaze. kenkretna primjer: NOD 32 ima svoj Service i kod bootanja kaze da ga ne moze pokrenut. i kad ga idem manualno upalit kaze da ga je upalio i da se on sam odma ugasio zbog nekog SUB Servisa..koji je inace normalno pokrenut. sve u svemu..jako cudno. pomislio bi da je neki virus/spam/trojanac ili whatever no komp JEDVA da je bio na netu a kad je i bio imaju uredno Antivirusni+firewall... ideje plz
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Šogora pošalji di sunce ne sija, a ti ako imaš sreće imaš bar 1 restore point prije njegovog prčkanja, pa ti predlažem da isti digneš, tj pod uvjetom da nije ugasio i taj servis.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Secret Undercover Agent
|
ha ha taj servis sam JA ugasio skupa sa restore pointovima jer sam namjeravao ghostat particiju da bi nakon toga ustanovio da sam taj odredni CD zaboravio doma i nikad nisam ponovo enableo restore pointove ![]() no nije bed, reinstalirat cu windowse ako moram..totalno je sve novo i osim pol sata vremena nema nekog pre velikog gubitka. no htio bi znat kae to kreten izveo jer je jednostavno fascinantno. A kad smo vec kod problema - MOJ faking komp mi javlja ACCESS DENIED kad ocu pokrenut "Windows installer Service"..ko da sam gost ili nesto a uredno sam Admin accountu. Sva moguca prava imam i slicno. Jel moguce tako nesto zbog "pokvarenih" permissiona na nekim odredenim folderima na sistemskoj particiji? I ZASTO ovaj forum nece pamtit moju sifru?!?! Sta je to disableano od zadnjeg "hakerskog napada : roller : " ![]()
![]() |
#4 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Tisuću zašto, tisuću zato ![]() Citiraj:
Za isključivanje system restore LOL, a ovo treće neznam.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
start => run => gpedit.msc tamo se igraj, tamo ti je stosta izd..no. gledaj prvo pod computer => software => networks, tamo je najvjerojatnije, samo gledaj da je sve "not configured" tj. na default i bit ce oke |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
pogledaj jel ti mozda ugasio Page file..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Pobrisi cookieje sa pceksperta. restart firefox. otvori pceskpert.com, logiraj se sa "remember me" opcijom. vuoila.
![]() |
![]() |
#10 |
Secret Undercover Agent
|
Sorry Tatha al zadnjih mjeseci me skoro uopce nema na forumu pa sam cini se propustio ![]() ![]() Page File je OK..to sam provjerio cim sam dobio provalu o nedostatku memorije ![]() Bio sam i u Group Editoru i sve je na Not Configured...barem vecina, mislim da nisam bas SVE prelistao.. idem u petak tamo pa cemo vidjet..ak ne sredim to ovak reinstaliram windowse i radim ghost instantno-ne znam kako sam zivio prije njega ![]() hvala svima na odgovorima btw ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Secret Undercover Agent
|
E a ima li tko koju ideju zas bi meni moj komp javljo da nemam prava za neke stvari?! To mi se i prije jednom desilo i jedino kaj sam uspio je ghostat natrag ![]()
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nisi u admin grupi nego u power users pa nemas puna prava |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|