Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.05.2006., 16:11   #1
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
neprihvaća certifikat

...evo ovako....frend koristi uslugu Hypo banke Hyponet...e sad nedavno su mijenjali certifikat....dobio je od njih šifru za novi certifikat...ja to lijepo instalirao..po uputama, certifikat je prihvaćen..sve ok ali on se ne može ulogirat..javlja da je certifikat neispravan....oni iz njihove podrške trtljaju nešto da je to do njegovog računala...baš mi nema logike...s obzirom da je sve radilo ok prije njihovog mijenjanja certifikata.....pri upisivanju šifre za certifikat umjesto nula upišem slovo o i on ne prihvati šifru..nakon pravilnog upisivanja prihvati šifru i registrira certifikat...šta radit..da reinstaliram win..stavim ponovo certifikat i ako ne radi onda im hebem mat......
alimilano je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2006., 16:27   #2
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
zovi hypo inace radim s tim pizdarijama..da se radi o jednoj drugoj banci dao bi ti ti sve upute..ali inace..za certifikat dobijes (barem kod mene) user name i password..unutar certifikata su podatci koji su hebeno dobro zasticeni

prilikom preuzimanja certifikata na racunalo mora biti prikljucejn storage na koji ces ga staviti (smart card, cryptokit ili kaj god)

inace probaj nazvati njihov support te im objasni problem..i nek ti izdaju novi certifikat

sretno

a to da je do njegovo racunala isto moze biti

probaj saznati koje portove koristi hypo banka kada se pajan na net i otvori ih ako su zatvoreni...te naravno..ne znam kako funkcionira hypo ali prije stavljanja novog certifikata probaj "inicijalizirati ili formatirati" ili kaj god storage na koji ide certifikat

edit: koristli li mozda hypo net banking neki plugin tipa active x kontrolu..ako koristi moras je omoguciti u internet exploreru..otvoris IE/tools/internet options/security/custom level...i eto..tu se malo poigraj ako je u tom shema

btw: u opciju "download unsigned controls" stavi PROMPT...

eto nadam se da sam barem nekaj sitno pomogao..i da davi njihovu sluzbu ako nece raditi..fakat ih davi

ili mi probaj izvuci neke podatke o njihovom net bankingu pa mi posalji na pm...budem nekaj smislio
Hamm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno