|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
**Borg Web Shop
http://www.pcborg.org/ Zna li netko vise o ovome web shopu? Prvi puta ga danas vidjeh, a za bilo koji proizvod uvjerljivo ima najnize cijene, bas kako je imao i Bing. Resistance is futile na vrhu stranice zaista nije trebalo, no dobro. Daklem...slusam?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
...samo da me ne asimiliraju ![]() hm, da, cijene su im dobre ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Pogledajte samo HDD-e... Danas sam si riustio 160GB seagate 2MB cache 7200rpm za 550KN (HG-SPOT) Oni imaju takav isti za 511kn i za 578kn... Ista stvar 120GB seagate modelima Ponavljaju se takodjer 2MB cache i 8MB cache modeli uz razlicite cijene... Cujte, koliko vidim po opisima to su isti hardovi, ali uz neke sarene cijene...: goood : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Imaju PATRIOT memorije koje su jako dobre.1GB za 636,84 kn
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mozda je to ekipa iz Binga, samo su promijenili naziv: lol2 : Evo bas gledam i cijene su fakat povoljne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Baš gledam na nabavi, vidim Borg...malo prošvrljam po cjenama, i fakat su ok...odma klik na PCEkspert da vidim jel ima tko kakvog iskustva, kad me atha preduhitrio... Ajmo ljudi, pa nije valjda je shop od jučer navečer pa nitko nezna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Opala, imaju NEC-ove monitore. Zanima me da li su dostojni sljedbenici starim diamondtron mrcinama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma očito još nisu cijene uštimali x800xl 352kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
upravo kupio dvije x800xl oce tko jednu za 400kn ![]() ![]() Nego hmn sumnjam da su ovi iz binga to otvorili ![]()
![]() |
#14 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
brijem da su stari negdje mjesec dana, po datumima na stranici kad se kliknu ovi gore linkovi ("dostava", "upute" itd.)
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm to je kod masnog tam. Masni ajd priznaj, to je tvoje maslo a da te se ne bi skužilo si nazvao Borg a ne bing.. ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Sigurno je nedavno osvanulo jer još pred par dana nisam za to čuo, a tražio sam svašta po nabavi i nije ih bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Izgleda da ce to biti dobra konkurencija Linksu, samo treba vidjeti ko ima bolju ponudu i vise izbora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Jedino sto mi se nikad nije svidjalo kod nijedne IT trgovine, sto im se gamer konfiguracije jos uvijek baziraju na 6600GT karticama... vidi se da su zaposleni trgovci, a ne elektrotehničari ili bilo tko ko ima imalo znanja u pogledu hardwarea... enivej, nigdje ne pise da je u tu cijenu uracunat PDV... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ljudi, evo, ja upravo dobio dostavu iz borga. mogu samo reci da su stvarno brzi (jucer dao narudzbu, danas mi poslali mail, kao nema cifteka od 410, dali moze od 400, ja reko, ok) i otisao van, kad ono, mene covjek kroz 2 sata zove, dali mi odgovara da mi dostave danas oko 17-18, ja reko, dobro moze. pogledam mail i vidim da mi je odmah odgovorio dali mi odgovorara da mi dostave, kad sam pristao na drugo napajanje...dakle, moja iskustva sve pet. ali, donese mi tip ljepo proc i napajanje, meni cudna vrecica, pogledam ja malo bolje, kad ono Links. Nisam ga pitao dali je to sad kupio u linksu ![]()
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
|
Gle Borg ima svoje dobavljače odnoso od kojih kupuju robu, i Links je jedan od njih. Tak je i bilo kad sam ja u Nitelu kupio napajanje i dobijem isto ono koje sam ja bio pipao u linksu (naime bilo je zadnje). Nema tiu niš čudno ni nekorektno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
nisam ni rekao da je nekorektno, bas nasuprot, super je ako nabavljaju od nekog, tko nije distributer, i onda prodaju jeftinije od njih...a i stvarno je brzo sve rijeseno...stvarno su ok i korektni, istina naplate dostavu ispod 2000 kn (30 kn po kg, ako sam dobro skuzio), ali dostave oni osobno, ne dostavljaju preko hp expresa, kao sto pise...
![]() |
#24 |
Headbangig Grunf!
|
Pa sad prodaju jeftinije jer je njima cijena koju su platili manja nego što bi ti platio. To je također uobičajeno da firma koja kupuje od druge firme ima rabat.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
da znam, ali mi se cini kao da nemaju marzu nikakvu...ili links uzima veliku marzu..bilo kako bilo, ja sam zadovoljan, brza dostava, nije bilo nikakvih problema, imam garanciju 2 god na napajanje, 3 na proc, nadam se da do toga nece doci, ali ako bude, da ce biti jednako kvalitetna usluga kod reklamacije, kao i sada...inace, posto su oni stvarno web shop, bolje da vam dostave, nego da imate iskustvo kao matesonik ![]()
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() da je lijepo narucio, dobio bi sve doma...ali opet, on je kupovao tri ventilatora, sad koliko se isplati davati 30 kn za dostavu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|