|
![]() |
#1 |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Za neke koji ne znaju, dolaze nam povećanja brzine, i promjene paketa... Brzine 512 će sada biti 768. i start paket više neće biti 512MB nego 2GB... A čak se nešt priča da bi t-com, da izbaci kokurenciju sa tržišta mogao uvesti samo flat, neće više biti paketa... To su neke opcije... Dolazi nam i IPTV, to vjerovatno znate što je... Već je nekih 1000 ljudi dobilo na test (direktori i njihovi sinovi ![]() P.S. Ovo nisu izmišljotine, nego činjenice, a ko nevjeruje, nek čeka pa vidi, ali sam mislio ak nešt već znam, pa nek i drugi znaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Laughing Man
|
Pa napisao ti je: 1.9. 200?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Laughing Man
|
Čovjek tvrdi da radi u t-comu, pa si ti misli. Bilo je već previše fejk obavjesti u zadnje vrijeme...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ma dobro ali ako stvarno bude povecanje paketa LOL to ce biti konacno nesto! a ne samo brzinu da nam dizu, jer vjerujem da bi ljudi (i djeca, naravno) radije flat nego vecu brzinu. bar bi ja tak, jer sa dialupom skinem 40-ak MB po danu.
![]() |
#9 | |
Laughing Man
|
Gle spremaju iptv (to 100%), a bez povećanja paketa iptv nema smisla, tako da je pad cijena vjerojatan, samo je pitanje točno kad. Fake tvrdi 1.9. samo što to nema tko drugi potvrdit (zasad), a bilo je stvarno već previše sprdnje na taj račun u zadnje vrijeme. Dok ne dođe bar još jedna potvrda (nhf Fake) ja se osobno ne nadam tako brzom povećanju paketa.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
U firmi sam dobio neke informacije, takodjer o povechanju brzina i povechanjem paketa do 1.9. Makar su te informacije u pocetku glasile kako bi datum trebao biti 1.5.2006. Ali dobro, glavno da se dogodi, cim prije - tim bolje.
![]() |
#12 |
Sterilize Stupid People
|
![]() Brzine bi trebale ići gore i paketi, već sada... Kao što je atha rekao, trebale su ići 1.05. ali to je odgođeno.... Ovo je ziher da će ići na 768... A što se tiče paketa, sigurno će ići na dva giga.... Sad kažem, to ti sve mora proći one fore, onu neku agenciju za konkurentnost i takve fore, jer što će biti sa iskonom i ovim kokošarima koji prodaju samo promet... Oni su u qrcu onda 1.09. Kreće IPTV to je milijun posto sigurno |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Sterilize Stupid People
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Laughing Man
|
Da mi je do tv-a, nije, imam ss2, ali povećanje na 2 gige : wtf : Ipak bolje išta nego ništa, 2 gige bi mi trebale pokrit bar surfanje, a možda nešto i ostane za download.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Sterilize Stupid People
|
Pa je to je istina, 2giga je ok za surfanje... To ti je sigurno da ide gore, start paket će biti 768 sa 2giga... I to je prihvatljivo, ja mislim.... A moje osobno mišljenje o onom da će izbacit pakete i uvesti flat, to baš ne vjerujem da će proći, ali tak se unutra prica, pa ćemo vidit::: |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije 2gb ništa, samo za surfanje, jedva mogu nešto veće skinuti. zadnjih 3, 4 dana u mjesecu sam uvijek u "stisci". Ako je T-Com kupio Iskon, jel to znači da ćemo sad biti jedna velika roza obitelj, pa će i oni na Iskonu dobiti povećanje brzina/paketa/flataratea? :P Još uvijek tvrdim kako je to nevjerojatno da nam naplaćuju promet na "širokopojasnom" internetu.Možda "uskogrudnom" internetu grr..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Laughing Man
|
Ti izgleda nisi čuo da t-com kupuje iskon? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37044
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako start paket bude sa 2gb prometa jel to znači da će se daljnji promet naplaćivati 512mb-20kn ili kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Sterilize Stupid People
|
ne mogu vjerovat da su ga kupili... To nisam znao, hvala pomo... A sada ne znam kak će bit, hoće se i dalje kad potrošiš paket naplaćivat po blokovima od 512 ili će ići po 2 giga... Ali u svakom slučaju, to će biti vrlo skoro.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Sterilize Stupid People
|
A dolazi nam i vDSL (54Mbps cca)... Optima iam već dsl2 koji testiraju u SB, brzina mu je 24Mbps, al to za nas smrtnike neće biti potrebno a ni jeftino.... Uglavnom kada bude nešt novo i neslužbeno, ja vam javim... A naravno ako vi nešt čujete, informacije su dobrodošle |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
..to sa kupovinom Iskona još nije 100% sigurno....agencija za zaštitu tržišta "može" to stopirat....u šta sumnjam ali....u ovo sa dizanjem brzine i prometa vjerujem...i za prošlo povećanje brzine se znalo ( sa 384 na 512) prije..to sam znao(rekla mi visokopozicionirana faca iz Carneta) skoro 6-7 mjeseci prije samo su datum bili prolongirali.......a i ne bi to oni radili da ne moraju jer će bez obzira kupili oni Iskon ili ne konkurencija (Vodatel) pritisnit....Iskon im ionako nije ni bio konkurencija...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
"širokopojasni internet" my ass, fuj, odurni su svi, tužila bih ih Sudu u Bruxellesu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Sterilize Stupid People
|
Sranje ti je to što država nije većinski vlasnik neg je telecom vlasnik 51%... A to ti je kao neka agencija koja ocjenjuje hoće tržište bit konkurentno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|