|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Admin problem
Jucer instaliram Tweak UI i ne mogu ga pokrenuti. Izbaci mi poruku da mi administrator ne dopusta pokrenuti program! Danas pokrenem Hijack This i idem neke gluposto pogasiti i opet mi javi da ne mogu mijenjati registri jer mi to ne dopusta administrator. E posto sam ja jedini korisnikm na kompu ne kuzim kako se to desava? Sta da napravim da mogu normalno sve raditi? Ovo mi se prvi puta u zivotu desilo. : suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
odi u safe mode i udi kao administrator i tamo vidi sta je sa user accountsima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Digao ga u safe modu i sve mi se cini ok. Imam SpywareBlaster, BitDefender 9 , Spybot Search&Destroy i Trojan Hunter i oni ne nalaze nista. Kako dalje? Unaprijed zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo ovako ako se dobro sjećam i meni se to dogodilo dakle, Tweak UI može bit opasan ako ne znaš što radiš s njim znam da ima opcija kojoj možeš zabranit svakakve radnje pročešljaj tweak UI i nađi tu opciju u najgorem slučaju, reci mi koju verziju imaš i sve pa ću je ja skinit i pronać tu opciju za tebe kako sam dobar uh |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Oduvijejek koristim Tweak UI i eto sada dignem svjeze windoze i ne mogu pokrenuti tweak jer mi ne da kao admin, a admin sam ja....tj.jedini korisnik racunala. Isto tako ne mogu ni u Hijack This pogasiti sto je suvisno jer mi kao admin ne da. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
probaj u sejf modu jesi siguran da u tweak-u to nisi namjestio ako uđe u tweak u safe modu onda porbaj pronać drugi razlog ne vidim |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ne ne ne gle ti si administrator ali si clan grupe "power users" a ne "administrators" start => run => gpedit.msc => tam fino nadi svoj account i stavi ga u odgovoarajucu grupu ak nemres uc u gpedit.msc odi u safe mode i logiraj se kao ADMINISTRATOR, ne kao ti nego kao administrator i onda udi u gpedit i postavi svoj account u odgovarajucu grupu tj. daj mu sva prava |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
To sa userima i grupama je u Administrative Tools\Computer Management ako se ne varam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Proradilo....nemampojma na koju foru. Digao ga u safe modu i nesto prckao i na kraju sve prosljakalo. Kako!? Ne pitajte me jer nemam pojma. Ekipa hvala svima na odgovorima. : cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|