|
![]() |
#1 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Nakon kolko dovedu adsl?
Ja sam danas faksirao ugovor s neta pa bi me zanjimalo kolko bi im trebalo da mi se uvedu da radi... Min i max.... Molim vaša iskustva... ne spamajte jel me stvarno zanjima da nebude locka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
meni su dosli nakon godinu dana ![]() ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
znam covjeka koji vec 7m ceka dsl i nikako da mu ga uvedu ... tak da ono
![]() |
![]() |
#10 | |
networking wannabe guru
|
Citiraj:
![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam cekao cetri mjeseca s tima da sam dao dvije pozurnice i tri puta isao u savsku tlacit lika na reklamacijama |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam čekao od 12.5. do 18.10. Vrlo su promptni, s obzirom da su kabele do mene morali provlačit preko Sjevernog pola. BTW ostatak grada je već debelo uživao u dsl-u kojeg su u prosjeku ugrađivali u roku od 10-tak dana. Navodno je moja ulica na drugoj centrali na koju još nisu bili ugradili dslam. Uglavnom treba imat i puuuuno sreće da ti brzo dođu. Znam za slučaj da je tip skupio 30 ljudi u onoj akciji heroj ulice, i do dana današnjeg od dsl-a niti d, a sačuvaj bože da im se netko javi i objasni zašto toga nema u njihovom selu.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon mjesec dana, s tim da je to bio Iskon. Prije toga već su mi jednom bili javili prijepodne da mi se oslobodilo mjesto ili kajaznamkaj, i ja "dobro", nazovem ih popodne a tada je već netko drugi zauzeo moj priključak, tak da sam zvisila. Al, u principu mjesec dana. Ako je baš T-comovadsl, neće ti ni odugovlačiti. Držim ti fige da bude što prije, na flatu ih iscijedi do zadnjeg bytea!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ja ih cekam vec 3 tjedan.dobili su 2 maila vec od mene.jedan poziv. sve je sredeno ljudi oko mene imaju dsl ali njih idalje nema.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
SVE ovisi kakvo ti je stanje s infrastrukturom bar tako govori moje iskustvo...ja sam cekao PRVI PUT NAKON POSTPISIVANJA Ug. 6 mjeseci i kuac-palac (jer nije bilo slobodnih parica) tj uvodio sam i telefon da bi na klraju mi ponudili onaj fixni mobitel iako je u ugovoru bilo jasno naznaceno da udodim TEL iskljucivo zbog DSL-a UZASNO NEPOSLOVNI tj obevzu se na sve a ni sami ne znaju da li mogu to ispostovati (rokove da ne spominjem) tako da sam na kraju ga uveo preko stana iznad i cekao sam oko 40 dana jer kada sam usao u t-com rijeka na kraju su me vise svi znali GRRRRRRR |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
In the lab...
|
Slično i kod mene, ja čekao 2 i pol mjeseca (4 požurnice i brdo mojih poziva) a moj frend dobio za 6 dana. Čak ne mora biti do infrastrukture, npr. ja živim u blizu samog centra Rijeke, a teško da je tu infrasutrktura problem...
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja sam cekao mjesec dana s time da je vec prije bila gotova infrastruktura, na pitanje zasto se toliko dugo ceka i zar nije vama u interesu da sto prije pocmem vam placati odgovor je nemamo dovoljno servisera!?! Zar oni nisu culi da postoji i zavod za zaposlavanje. Kadrovska sluzba je ocito za njih nepoznat pojam jer ionako za posao u t-com-u jedini je preduvjet da ti rodjo radi u njemu.
![]() |
#20 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Meni su došli nakon 2 tjedna oprilike. Frendu nisu uopće došli. ROFL. Zvao ih je stalno, i tako jedno 3 mjeseca, i onda je odustao i naručio od Iskona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
sve ovisi di živiš ja sam čekao 2 mjeseca a frend je u požegi čekao 2 dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam čekao 1 mj jer su sve linije il kak oni to već zovu bile pune, trebalo je nadogradit lopove i onda sam dobio ![]() A frend iz ulice je dobio kroz par dana, s tim da nije imao veze nego sreće.
![]() |
#27 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nekima treba tjedan - dva, a ako si u selu pokraj grada koje je udaljeno 3 km, treba ima barem pola godine. Vidim da si na sreću u zg-u tak da bimoglo biti dosta brzo. Brzo mislim do mjesec dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
networking wannabe guru
|
ja sam predo zahtjev 21.4., a dosli su mi 13.4. : bonker :
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
prvi glas nakon tjeda dana..i onda nakon dva tjedna ![]() da su zaprimili obavjest...i onda je dosao lik..i vidio rastavljen komp na stolu...i pitao "e ti znas instalirati dsl" reko znam..ok daj potpisi da je instalirano..potpisao sam i eto..do danas bez vecih problema ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|