|
![]() |
#1 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Zamrzavanje
jel ima tko kakvih problema da mu net samo zamrzne napr kada si na msn s nekim,. desava mi se ponekad da smrzne i nemogu nista ,pa onda nestane slike pocrni sve kao kad ugasis komp i onda sve se vrati nazad ,ali to mi se desava samo kad sam na msn-u i kad mi nista nije otvoreno na netu...:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
..ja sam imao takvih problema sa MSN messengerom..probao sam zadnju verziju i to englesku i francusku i opet je smrzavalo pa sam maka to........ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma trilian zna zafrkavat sa invisible, ponekad se mora restartat prog...Zapravo, to mi se jednom dogodilo... Al osim toga jednom, nisam imao nikakvih problema sa njim ![]() Takodjer, skoro svi frendovi koriste trilian, i ne bune se... Miranda ti je isti Trilian, al vise onako rudimentaran, naravno, postoji hrpa skinova, plug-inova koji ga onda cine cak i jacim od Triliana. Meni je npr. smetalo to kaj kad sam samo instalirao mirandu, nisam imao smajlice, pa reko zajebi, Trilian all the way ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ako je icq tata instant messeginga onda je miranda mama . samo cu to reci. ja da nisam ljen stavio bi mirandu.
![]() |
#12 |
Neradnik
|
aj sad se malo smirio , vidit cemo sta ce kasnije reci!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|