|
![]() |
#1 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Mobitel kao USB stick
Zanima me: Kada se spoji mobitel sa memorijskom karticom na kompjuter preko USB kabela -> da li ga komjuter prepozna kao Removable Disk (kao i svaki USB stick) ili je potrebno instalirati dodatne drajvere? Nisam nikad imao prilike zabavljati se s mobitelom koji ima u sebi memorijsku karticu. Za ove najobicnije mobitele koji podrzavaju sinkronizaciju znam da treba nasnimiti drivere/programe kako bi se moglo pristupiti memoriji mobitela iz Windowsa...ali to nije onako jednostavno kao USB stick = "pikni i radi" : quake :
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovisi o kojem se mobitelu radi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
DDR RAM1
|
Znaci u nekim slucajevima je moguce... Onda podpitanje - da li je ovo svojstvo vezano uz pojeding proizvodjaca mobitela ili i untar njih ima podjela na modele koji to (ne)podrzavaju? Zanima me: Motorola mpx220 ili v360...
![]() |
#5 |
DDR RAM1
|
@ Facelessone: tnx na info ![]() Ajd samo ako netko moze jos iz "prve ruke" potvdit s kojim mobitelom mu ovo radi
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ako se spajas sa kabelom na komp kod 90% novih mobitela ce ti prepoznati mem karticu kao externi hard dok nece vidjeti internu memoriju. inace najbolje ti uzeti onda card reader i fino piknes i punis ![]()
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod tih čitača kartica zna doć do nekompatibilnosti pa treba vodit računa o tome...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
DDR RAM1
|
Citiraj:
Nema niakvih problema sa mojim kompom... No, u slucajevima kad se nadjem negdje na terenu i trebao bih neke podatke prebaciti - mozda mi se data kabel nadje pri ruci, al tesko a cu furat sa sobom i instalacijski CD. Memorijske kartice su ok, ali velika vecina prosjecnih korisnika ih ne moze citati na svojim kompjuterima.... Mozeli mi netko samo reci kakvo je stanje s Motorolama mpx220/v360? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|