|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nadograditi konfu?
Razmišljam, pošto mi je rođendan u 6mj da zagnjavim starce da se kupi nešto, tako da ublažim onaj efekt ,,u komp cijeli šteka totalno je spor treba sve novo stavljati... hoću reći polako nadograđivati komp svako godine tako da ne zastari ![]() što bi trebalo promijeniti i s cime? Budget se jos nezna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Osobno ne bi ništa mijenjao, traži ih nešto drugo, ne treba biti hardver ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Još 1 hdd, mislim da mi to najmanje treba, imam 70giga slobodnih ![]() naravno ako bi kupovao nesto novo tipa Opteron onda bih prodao prvo Venice-a pa kupio rabljenog opteronića ![]() 2gb rama? Ako budem kupovao jos 1 stick (iste meme) kako mogu biti siguran da su isti chipovi, tj da su tccc kao ovi dole jer bi bilo glupo da ova nova radi na 420mhz, a stara je isla cak do 520 pa onda sve to skupa radi na 420mhz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ljekove? : hello2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Gle, sad ti se ama bas nis ne isplati kupovat za komp...bolje nazicaj nekaj kaj ce ti trajati dulje od pol godine... Pocni sparat, jer vjeruj mi, za 5 godina ili manje ce ti komp vec polako dopizdit (ako nastavis ovolko visit za njime ![]() Kupi si bicikl, neki jeb*cki i odi se vozit za ove lijepe dane koji dolaze ![]()
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Stari moj.... Nisi zdrav.... Jebemu mater ja to ''nadogradnja kompa da ne zastari '' dozivljavam ko ovo: Moram kupit 6 para cipela da mi se đonovi ne izližu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
@Vucko - Ma imo sam jednog al sam okorjeli pce pa je skupljao prašinu. ![]() Znaci bolje lovu sacuvati pa kad stvarno bude trebalo onda kupim ok hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Ti ces na ovom kompu kojeg imas, morat samo u sljedece godinu-dvije kupit samo novu graficku, ako se bas oces igrat... Inace, Fleks ti je sve rekao... Sparaj sad, a kasnije kupi nes pametnijeg...
![]() |
#14 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ne kuzim.... To je meni onak bacanje love. Unak fakat ti puno znaci razlika između aa 4x i aa 8x. Mislim čisto preseravanje i glupiranje. Ko i one t-bredove fore. Nije mi dosta x1800xt PE jer nemogu paralelno AA 16x AF 32 i HDR. Zato idem BACIT 2k kn na x1900xt PE. Ma daj ono chill out... Ak je meni ovaj dinosaur dosta, a IGRAM se (ne previse, al se igram) onda je kvragu i tebi dosta 7800gt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma to je dovoljno i sve ce fino radit nije poteba bacat pare na to... kupi si biciklo i odi trcat s njim! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Kad malo bolje razmisliš, igrice su čisto bacanje vremena... al' jebiga, ovisnost. ![]() I onda na kraju kad razmisliš - sve je to mami lova. : giljotin |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|