|
![]() |
#1 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
2xChieftech 4xvoda
Ovo nije case modding, ovo je superkompjutor u kucnoj izvedbi, mislim da je lik najjaci na svijetu. Ima malo sporiji link ali svakako pogledajte.. http://www.madhacker.org/my_computer.htm
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
|
nije sajt spor nego su slike ogromne... svidja mi se ideja ali je pretjerao..prvo zato sto je vodeno vise izbjegavanje buke a on je postigao obrnuto...svidja mi se disk case i to jako..a i kapacitet isto tako ![]() samo sto mi nikako nije jasno koji je to komp dole...gore je dual 2000+ a treci mu je onaj intel p3 500mhz... ko skuzio koji je donji? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
O jeba te, majstor je lud... Da tak nes slozis moras bit: a) Automehanicar (izvadit kiler iz Saab-a) b) Vodoinstalater (pospajat sve one silne cijevi) c) Tokar (slozit blokove) d) Freak (ic se zajebavat sa svim tim) Posebno me dojmila ladica sa HDD-ovima... SICK |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ma ladica za hdd je super a tip se ima cime hvaliti ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Koji ce nekome kurac 9 diskova?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
ja se nebi bunio da imam toliko hdd mak za foliranje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
nisam ja nista brojao.. "currently "only" nine 120GB drives..." ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..
|
a sta ce ti procesor jaci od p3 700mhz,vise od 5gb hard,vise od 128mb rama..monitor veci od 14",cd-rom brzi od 16x??? ![]() ja da imam love bih kupio si vise diskova i nikad vise ne vidio cd....sve divx,mp3-e,image cd-ova drzao gore...i lagano me zaboli za cd-e...ali nemam toliko para pa se zezam s cd-ima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ovo ispod nisam ja! :)
|
Isusa ti koji luđak. Bilo mu je jednostavnije uzet Gorenjev hladnjak, stavit komp unutra i na vrata montirat pleksiglas. A ostalo bi mu mista i za pokoje pivo. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|