|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Najbolji program za izradu DVD-a?
Zna li netko program za DVD authoring, a da objedinjava sve vaznije stavke kod izrade DVD-a. Znaci da svaki video fajl (osim RM i takvih fajlova) normalno prebacuje iz orginala u DVD format (a ne da neke hoce, neke nece), da je friendly za koristenje i da ima solidne Menu opcije...odnosno da se laganao napravi menu za ubacivanjem slike u background, ubacivanja mp3-a u background, jasne i jednostavne navigacijske forme...(gdje ide i kuda vodi svaki gumb...). Svi programi koje sam isprobao imaju istu manu - fali im nesto od osnovnih stvari da bi se s njima mogao stvoriti zadovoljavajuci DVD. Hvala ![]() PS. Pikiram na programe poluprofesionalnog tipa...kao DVD Architect i slicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Mogao si bar staviti koje si isprobao, ali eto meni se odličan i jednostavan pokazao tmpgencdvdauthor...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Najveca glupost mi je sta vecina programa nece avi direktno ubaciti "u sebe"...import file...i kasnije kada krene pretvorba jednostavno pretvoriti u DVD file. Recimo DVD Architect - odlican program, ima sve...al avi moras pretvoriti u mpeg...prije u nekom programu da bi onda moga dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
DVDlab pro, profesionalan program za izradu DVD-a program je stvarno moćan ali ne toliko kompliciran
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
teško da ćeš naći takav,DVDlab pro je izvrstan program,ali u njega ide samo slika i to od MPG2 (m2v) i ton (mpa, mp2 ili ac3) ništa drugo.Znaći prvo avi u mpg2 pa demultiplex ...itd. TMPGEnc DVD author ne podržava glazbu u meniju,a ni titlove. Možda ćeš naći puno programa koji ti trebaju ali imaju manu da ne podržavaju titlove.
![]() |
#6 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam ih isprobao nekoliko i ostao sam na DVDLabPro. Ali u njega nemozes ubacivati avi fajlove, vec najbolje odvojene mpeg2 video i audio materijale. Za pozadinu, menije, butone, cak i za subtitlove je vrlo dobar/odlican. Dakle prije autorizacije sve moras pripremiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A pripremiš preko TMPGEnca i Auditiona.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
video: klasika TMPGENC+ ili jedan program kojeg rijetko ko koristi za montazu EditStudio. Audio:BeLight+BeSweet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Koji program bi sada bio najbolji...da ne otvaram novi thread |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Jos uvijek se trazi neki jednostavan program a opet da ima malo naprednije opcije kreiranja menu-a. Probao sam od imtoo dvd creator 6, ali s njim nemogu sloziti chaptere, on ih automatski postavi na svakih 15min, i nema chapter menu sa slicicama.... A i glavni menu je jadan s opcijama. Sljedeci sam probao Super DVD Creator 9.8, taj ima mogucnost kreiranja chapter menu-a, i rucno i automatski. Ali kad sve namjestim program se srusi, javi nesto "...termination...". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Imaš AVS video converter. Možeš konvertirati bilo koji video fajl u neki po svojoj želji. Podržava gotovo sve. Jednostavno suučelje, vrlo lagan za korištenje. Podržava opciju izrade chaptera, dodavanja raznih zvučnih i video efekata, ima integrirano 20-tak podloga za izradu menija, biraš želiš li PAL ili NTSC format, izradu finalnog proizvoda da stane na dvd od 4,7 GB ili na DVD DL 8,5 GB and much, much more.
![]() |
#13 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Evo da malo bumpam staru temu... Trebam preporuku programa koji može avi, mp4, mkv pretvoriti u dvd format i da imam opciju ubacivanja titlova npr srt. Naravno, volio bi da je neki free.
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
nero to radi sasvim OK, ali ne i tilove, mislim da treba neki drugi za hardcoding titlova. ali .avi (XVID) čita 90% DVD playera i uredno titlove pa zašto oćeš na mpeg2 koji je "veći" (dakle manje stane na DVD) i još trebaš posebno ugraditi titlove?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Zato što nije za mene nego za osobe u trećoj životnoj dobi sa starijim DVD playerom i nikakvim znanjem o tome. Našao sam DVD Flick, ali tražim i dalje, možda se nađe nešto bolje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|