|
![]() |
#1 |
Member
Datum registracije: Nov 2001
|
Koji Notebook
Molim ljude koji imaju konkretnih iskustava ,savjet koji Notebook kupiti do 10000Kn max., što izbjegavati, na što obratiti pažnju, uzeti na crno ili legalno u trgovini! Svaka informacija dobrodošla! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Trgovina
Notebook se kupuje u TRGOVINI , razlog je banalan, garancija. Sve za Notebook kada rikne košta i više od kajgane sv. Petra. Izbjegavaj Gericom, Acer, ASUS, ... Dobri su Toshiba, Sony, TwinHead. Za 10k kuna ovako ne znam šta se gdje nudi. Pogledam pa ti javim, out sam zadnjih 5-6 dana tako da nemam u glavi trenutnu situaciju na tržištu (akcije, podvale, provale ![]() Da ne zaboravim, AMD se grije ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
m e m b e r
|
![]() :confused: kaj imaš protiv gericoma? Nisam nikakav zaljubljenik u marke ali imam gericoma godinu dana i radi mi svaki dan bar 5,6 sati i do sada nije bilo nikakvog kvara. ![]()
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: gericom
Citiraj:
druga stvar je to sto sam primjeito po njuzima da ljudi prodaju gericome ko ludi...sad tocno zasto ne znam...ali naucio sam se dosad na jednu stvar ne vjeruj marci nego marci i modelu...znaci dobra marka plus dobar model (pogledaj review-e i sl)... a inace malo ti je cifra premala da se mozes previse nadati...pogledaj u hgspot-u imaju notebooke i po 8500kn..mislim acer ili tak nes (ne sjecam se tocno) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
Re: Trgovina
Citiraj:
A vidi ovo na http://www.geocities.com/divhr/ cijena Notebook IBM ThinkPad A31(TV2CXCD) + Windows XP Pro, Pentium 4 1,6 GHz, TFT 15", 256 MB, SB, DVD, HDD 30 GB, modem, LAN je 9325 KN a isti uređaj u HG Spotu 19000 Kn :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Neznam jel to neka zabuna ili što?
![]() |
![]() |
#6 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: Trgovina
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ovak...ja ti imam Compaq Presario 900UK (duron na 900) i solidan je. najvise mi sluzi za gledanje divxa na tv-u i za pisanje u wordu, ali ipak bi ti vise preporucio Gericoma, jer za te pare mozes dobiti super stroj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() Za tih 10k kuna, približno što sam ti mogao naći su ova donja dva i ja osobno NEBI kupio niti jedan od ta dva. Za mene je 10k kuna ipak neka lova i ne bih se htio zajebat i kupiti nešto s čime ne bi bio zadovoljan. Ako mi ne gori pod nogama pričekao bi još koji mjesec i skupio još 2-3k kuna i tada mi se otvara puno veći izbor. Glede Gericoma i ostalih, samo oni imaju unutar 10k kuna NA PAPIRU dobre strojeve tako da bi ti to trebala biti nit vodilja. Gericom može za 10k, a Toshiba, Compaq, HP, ... i ostali su barem 2-3k skuplji. Pametnom ne treba se više reći. COMPAQ Presario 907EA notebook, Athlon XP1500+, TFT 14", XGA 1024x768, HDD 20GB, 256 MB DDR RAM, FDD, 8x DVD-ROM, ATI Mobility Radeon shared 16 MB (up to 64MB), TV-out, Fax Modem 56K, LAN 10/100, MS Win XP Home, MS Works, Norton Anti Virus = 10349,29 NOTEBOOK TOSHIBA Satellite 1400-103 14''TFT/Cel.1.3GHz/256MB/20GB/DVD/CDRW/LAN = 10.551,3
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|