Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.02.2003., 20:01   #1
zuzy
Member

zuzy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Koji Notebook

Molim ljude koji imaju konkretnih iskustava ,savjet koji Notebook kupiti do 10000Kn max., što izbjegavati, na što obratiti pažnju, uzeti na crno ili legalno u trgovini!
Svaka informacija dobrodošla!
Staro 16.02.2003., 00:57   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Trgovina

Notebook se kupuje u TRGOVINI , razlog je banalan, garancija. Sve za Notebook kada rikne košta i više od kajgane sv. Petra. Izbjegavaj Gericom, Acer, ASUS, ... Dobri su Toshiba, Sony, TwinHead. Za 10k kuna ovako ne znam šta se gdje nudi. Pogledam pa ti javim, out sam zadnjih 5-6 dana tako da nemam u glavi trenutnu situaciju na tržištu (akcije, podvale, provale ,...) ali vidim pa javim. Ali nemoj se zaje... pa daj moj kompić ti ima mrak noteb... nešto za malo para pa hajmo do njega. Pa ti vrisne recimo DVD čitač na Compaqu, pa u dućan pa tip bez pardona 1000 i kusur kuna za novi, a tebi vilica efekt.

Da ne zaboravim, AMD se grije , u notebooku ti je to puta 5 minumum. To ti je na terenu si (pitaj iskusnog geologa) okreneš noetebook i na njega staviš šalicu vode i skuhaš čaj, podgriješ juhu, sendvić, ... Intel i stej cool:burn: Grafika po mogučnosti neki ATi i punooooo USBa

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 16.02.2003., 09:50   #3
widowmaker
m e m b e r
Moj komp

widowmaker's Avatar

Question gericom

:confused: kaj imaš protiv gericoma? Nisam nikakav zaljubljenik u marke ali imam gericoma godinu dana i radi mi svaki dan bar 5,6 sati i do sada nije bilo nikakvog kvara.
Staro 16.02.2003., 10:04   #4
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: gericom

Citiraj:
Originally posted by widowmaker
:confused: kaj imaš protiv gericoma? Nisam nikakav zaljubljenik u marke ali imam gericoma godinu dana i radi mi svaki dan bar 5,6 sati i do sada nije bilo nikakvog kvara.
ja doma imam hyundai-a kojeg je napravio gericom...p233...komp je 6 godina star i jos radi kak bog zapovjeda...nes je bio problem s kontaktom na monitoru ali uzevsi u obzir da je sluzio kao stolno i putno racunalo nije tak cudno...

druga stvar je to sto sam primjeito po njuzima da ljudi prodaju gericome ko ludi...sad tocno zasto ne znam...ali naucio sam se dosad na jednu stvar ne vjeruj marci nego marci i modelu...znaci dobra marka plus dobar model (pogledaj review-e i sl)...

a inace malo ti je cifra premala da se mozes previse nadati...pogledaj u hgspot-u imaju notebooke i po 8500kn..mislim acer ili tak nes (ne sjecam se tocno)
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2003., 10:33   #5
zuzy
Member

zuzy's Avatar

Re: Trgovina

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Notebook se kupuje u TRGOVINI , razlog je banalan, garancija.

A vidi ovo na http://www.geocities.com/divhr/ cijena
Notebook IBM ThinkPad A31(TV2CXCD) + Windows XP Pro, Pentium 4 1,6 GHz, TFT
15", 256 MB, SB, DVD, HDD 30 GB, modem, LAN je 9325 KN a isti uređaj u HG Spotu 19000 Kn
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Neznam jel to neka zabuna ili što?
Staro 16.02.2003., 11:45   #6
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Re: Trgovina

Citiraj:
Originally posted by zuzy
A vidi ovo na http://www.geocities.com/divhr/ cijena
Notebook IBM ThinkPad A31(TV2CXCD) + Windows XP Pro, Pentium 4 1,6 GHz, TFT
15", 256 MB, SB, DVD, HDD 30 GB, modem, LAN je 9325 KN a isti uređaj u HG Spotu 19000 Kn
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Neznam jel to neka zabuna ili što?
da zaboravio je staviti jedinicu ispred...naime skuplji je od hgspota za po 500 do 1000kn..usporedio sam cijene pa vidim da je neko bio brzoplet i pojeo jedinicu...da je bar istina jel ja biga uzeo odmah za te pare...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2003., 12:20   #7
sNNooPY
Premium
Moj komp

sNNooPY's Avatar

ovak...ja ti imam Compaq Presario 900UK (duron na 900) i solidan je. najvise mi sluzi za gledanje divxa na tv-u i za pisanje u wordu, ali ipak bi ti vise preporucio Gericoma, jer za te pare mozes dobiti super stroj.
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2003., 15:13   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Arrow Nemam ja nis protiv Gericoma i ostalih

Za tih 10k kuna, približno što sam ti mogao naći su ova donja dva i ja osobno NEBI kupio niti jedan od ta dva. Za mene je 10k kuna ipak neka lova i ne bih se htio zajebat i kupiti nešto s čime ne bi bio zadovoljan. Ako mi ne gori pod nogama pričekao bi još koji mjesec i skupio još 2-3k kuna i tada mi se otvara puno veći izbor. Glede Gericoma i ostalih, samo oni imaju unutar 10k kuna NA PAPIRU dobre strojeve tako da bi ti to trebala biti nit vodilja. Gericom može za 10k, a Toshiba, Compaq, HP, ... i ostali su barem 2-3k skuplji. Pametnom ne treba se više reći.

COMPAQ Presario 907EA notebook, Athlon XP1500+, TFT 14", XGA 1024x768, HDD 20GB, 256 MB DDR RAM, FDD, 8x DVD-ROM, ATI Mobility Radeon shared 16 MB (up to 64MB), TV-out, Fax Modem 56K, LAN 10/100, MS Win XP Home, MS Works, Norton Anti Virus = 10349,29

NOTEBOOK TOSHIBA Satellite 1400-103 14''TFT/Cel.1.3GHz/256MB/20GB/DVD/CDRW/LAN = 10.551,3

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno