|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
SiS 650 na više kanala ? ? ?
Kako bih mogao LINE IN prekonfigurirati na line out, imam neku vrlo glupu matičnu i na ploču se može osim stražnjeg izlaza (ono ko i svaka onboard kartica) priključiti kao i neki prednji IN/Out i ? ? ? Kak bih mogao to nekak prekonfigurirati line in u line out. matična je eagletec nisam čak ni našao na web-stranicama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koju zvučnu ima?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čovjek vjerojatno oće ubost sluške u taj drugi ko ja. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Eh opet SiS 650 kao da on sluzi za sve,dakle to je chipset! Nije ni bitno tko je proizvodjac ploce.Zvuk na maticnoj ti moze biti ili C-medijin,Avance Logic ili Realtekov Audio Codec.Pogledaj sto ti pise u driverima od zvuka pa javi.
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim da je bolje onda kupiti u cipoteci splitter i fino onda ustekas u taj splitter slusalice i zvucnike...
![]() |
#8 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
nemoguce...spliter je razdjelnik...dakle isto ko da recimo pustas signal kroz jednu zicu koja se u nekoj tocki "grana"...kao da sad tos to se grana moze pouzrocit nekakv kratki spoj il tka nes...pa nerme vec je spojeno ![]() dakle to siher nije bio slucaj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|