|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nepokretni neposlušni browser(i)
#1 Neće mi pokazivati animacije u browserima. One gif., i one male smajliće koji skaču i svašta rade. I neće prikazivati thumbnailove. Ko da ih nema uopće. Jedino ih vidim ako netko slučajno citira neš šta u sebi ima thumb. I još sam primjetila da kada otvaram tabove sa SAMO slikama (tipa link na neki sliku) da mi uspori miš, i da isprekidano radi (??!) Ne znam jel ovo dvoje povezano.... Od pluginova imam Javu, Shockwave, Flash, iTunes, ne znam više kaj, u principu sve kaj sam mogla pluginati.... http://img99.imageshack.us/img99/1307/pluginovi9dc.jpg (slika: ono kaj mi se atm nalazi u plugin folderu u mozillinom installu) Ovo je isprobano i na FFoxu, na defaultnoj theme i na mojoj, iFoxu, te na IE-u, sve je updejtano i ljepo. Mozilla nije instalirana na istoj particiji kao i Winsi. Ne znam koje bih još informacije trebala baciti . #2 Ne radi mi ona ekstenzija na Mozilli Greasemonkey, pa ne mogu skidati videe npr. sa youtube.coma, Možda trebam ići na Tools>Manage User Scripts i dodati link na youtube? Probala, pa mi je nakon restarta FFoxa izbriše ko da niš nisam ni napravila. Čudno, ili možda ne? Znači, tri problema.... Please help! THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
#1 nemem pojma, probaj sa Portable Firefoxom. #2 dodaj u Manage User Scripts > Included pages "*youtube.com/*v=*" (bez navodnika) i naravno enejblaj ga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
imas li firewall (zonealarm i slicno)?
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Makni sve pluginove koje ne koristiš pa probaj. Vjerojatno se međusobno kolju pa ti zato ne radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Sad sam pokušala u ZA malo dopustiti FFxou sve kaj se može, ali ništa... A ovo za youtube.com: to i napravih, ali mi nakon restartanja jednostavno makne link ta tu stranicu, i nema ničeg ni u add ni u ignore sekciji... Pluginove maknem tako da u Install folderu deletam te pluginove ili moram napraviti na neki fancy način? Već sam jednom reinstalirala mozilu. evo slike (ne stavljam thumb jer ih ne vidim...) - imam puno errora u javi, wtf? jel tako mora biti? p.s. hvala dečki! btw probat ću i one pluginove maknut kad mi odgovoriš kako... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Ladybug Ako ništ drugo ne pomogne, fino se prebaci ne Operu 9.0 i nemaš brige ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
#1 možda si zabranila prikazivanje slika #2 Možda je ekstenzija napravljena za stariju verziju FF, iako bi trebala raditi i na novijim.Probaj naci noviju verziju te ekstenzije. i javu ponovno instaliraj..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
@ csx - di? u ZA ili Ffoxu? (Ffox sam sad gledala, dopušteno je slikama) - probala sam i sa defaultnom ekstenzijom, pa opet niš... i reinstallirala sam Javu, pa opet errori... NE ŽELIM opet instalirati Windowse.... I još sam installirala software koji sam dobila sa kibordom i mouseom, i sad su mi se pojavile tvorničke postavke, tako da ne mogu koristiti ni Back ni Home tipke na kibordu, i kasno je i idem spavati. I ne bih prelazila na Operu pleeeease ![]() thx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
u zonealarmu odi u Privacy Zatim odaberi main tab ako vec nije klikni na custom u ad blocking dijelu vidi da li je ukljuceno da blokira animacije
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() ALI thumbovi se još uvijek ne prikazuju... Npr. ovaj dečko tu koji drži log o tome kako modda komp ili kako to, ne vidim nijednu sliku! Nema ni linka, ni niš! grrrr Toomi hhvala na ZA helpu |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tice ekstenzije,netreba ti defaultna vec bi trebala napravi update te ekstenzije, ako je ikako moguče... za javu nemam nikakvih ideja, vjerojatno joj nešta smeta.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Imam neki feeling da ću ja to sve opet morati brisati.... *cries* Nego, da pitam: - kad formatiram C a na G-u su mi Program Filesi, ipak mi neki programi neće raditi jer sam im uzbrisala neke dll fileove koji su se nalazili na C-u, jelda? Kako to izbjeći? - i još jedno pitanje: koja je naredba za scroll button kod miša, da mi otvori novi tab kada pritisnem kotačić? ( za to ima mali milijun opcija u Panelu>Mouse i sve mi pale u vodu, većina samo zblokira cursor...) Anyway, 2 pitanja ![]() EDIT: tri pitanja, još uvijek ne vidim thumbove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Sutra se ranije digni , pozovi nekog iz Zgb (forumaša) na kavicu i za 3-4h ćeš imati nove windoze , čist hard totalno reorganiziran i sve će ti raditi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ako dama izvoli poslat sliku i adresu na PM , consider it done ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
@ stablina: huh??? ne, ne, razdijelila sam particije na c, na f di su mi programi i na još dvije koje koristim za mjuzu i ine stvari. Programi su NAMJERNO na drugoj particiji jer mi je tako savjetovao frend kompjuteraš, da progge stavim na jednu, a Winse na drugu particiju, and so I did! Kad kažeš "nema tu pomoći", zapravo veliš da se ti dll fajlovi ne mogu nekako copy pejstati drugdje pa vratiti natrag nakon što reinstaliram Winse ili? P.S. Šta ovi forumaši dolaze i u kuću? Eto ti kompletna usluga onda ![]() @ hrvoje - da, ma sto slika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
Citiraj:
Ajd da su igrice na drugoj particiji još bi nekako i progutao ali ovo ne mogu , ne mogu , ne mogu...... ubi ga ! ubi frenda ! brutalno ! Beckup harda , format cjelog - debeli format ! Ponovo napraviti particije , za 80GB 2 a ako je hard 120-160 uvrh glave 3 Particije. Windoze i sve programe , ama baš SVE isključivo instalirat na C. P.S. Šta ovi forumaši dolaze i u kuću? hehe.. Samo zavapi da trebaš pomoć oko ovog posla i biće veći red nego za kavu i kruh 80-ti ![]() stablina ?? sad sam još i drvo !? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
a sranje... taman kad skužim kako se razdjeljuje particija, i zdresiram sve u kući da sve installaju na novu particiju, ti dođeš sa ovakvim saznanjima... damnit.... Inače, hard je 120gb, do prije par tjedana bilo je C (20ak GB), D (50GB) i E(50GB). onda sam c razdijelila na jednu od a4GB i jednu od 6. a sranje..... sorri na imenu, malo sam ćorava, nije bilo namjerno! *stublina |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
Citiraj:
FORMAT svega ! hehe... Beckup ! Tko god ti to radio ne puštaj ga u kuću ako nije ponio prenosivi hard ![]() Sve što ti je tako dragocjeno se prebaci na taj , tvoj formatira i kad se dignu novi windozi ljepo se vrati nazad. Dosta mudrovanja , ako želiš da ti sve radi kako spada nema druge........... Osim toga imaš brdo slika forumaša pa si izaberi nekog pitomog koji je naočigled zaljubljen u svoj komp tako da će obavit posao a ne blejati tam gdje ne treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Imam ja prenosni hard ![]() Di ziviš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Ah..... ![]() 1. 12.7 , 47.4, 47.4, 6.83 GB 2. Komp koristi i moj buraz i već ludi što mu svaki dan napravim neki rusfraj tipa "aj se nemoj danas igrati jer moram radit xy" "ne diraj jer to i to ne radi i moram to popraviti". Zato sam mislila bez bekapa i eksternih hdd-a, što bezbolnije to napraviti.... Ali ne kužim ako su Winsi na C-u, zašto se sve mora formatirati.... 3. Dubrava |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Inace, neki programi (tipa za slusanje muzike, gledanje filmova, surfanje itd; naravno tu ne mislim na Office itd.) se mogu bez problema pokrenut na novim windowsima, a da ih se ne instalira ponovno na cisti sistem... Tako da je po meni najbolje napraviti 2 ili 3 particije, na jednoj od 6-10GB napraviti windowse a na neku drugu programe. Onda kad se instaliraju svi programi napraviti fino image samo windows particije i to je to. Programi mogu slobodno ostati na drugom jer kad se vrati image (radi nekog problema) windowsi pamte di su ajmo rec ti programi... Naravno, programi instalirani naknadno, nakon delanja image-a nece biti "upamceni"...
![]() |
#28 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |