|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Shortcut na folder
Imam jedan folder kojega sam smjestio malo dublje u windowsima jer ne želim da je dostupan ostalim korisnicima compa. U tu svrhu sam uradio slijedeće: Napravio sam shortcut za taj folder te desni klik na shortcut/properties i u polju shortcut key upisao kombinaciju Ctrl+Alt+h. Zatim sam uradio opet desni klik na taj shortcut/properties i ukljućio Hidden . I nakon toga svaki put kad pritisnem tu kombinaciju Ctrl+Alt+h odmah mi se otvori moj skriveni folder. Sve radi Ok ali nakon restarta compa to više ne funkcionira iako pod properties u polju shortcut key i dalje stoji upisana kombinacija Ctrl+Alt+h Može li ko da objasni zašto mi kombinacija redi bez problema sve do restarta compa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mislim da ti taj shortcut mora bit na desktopu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
U tome i jest stvar, taj shortcut se nalazi na desktopu. Zašto ne radi nakon restarta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Da li radi ako isključiš hidden za folder?
![]() |
#5 |
Banned
|
Evo sad sam uključio da mi prikazuje Hidden foldere i vidim pod properties da je upisana ona kombinacija Ctrl+Alt+H ali opet ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
jesi probao mozhda sa drugom kombinacijom slova, npr ctrl shift p ili neshto drugo. da ti nije zauzeta mozhda negdje ova kombinacija...nagadjam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|