|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
350w ili 400w Fortron ili nešto drugo?
Znači treba mi napajanje, u igri su ova dva fortrona iz Ve-mila, oba dva 12cm fan (eliminiram ono od 180kn). Trenutno imam neko bezimeno napajanje 250w, računalo radi stabilno i ne ruši se, ali ja bih ipak nešto malo kvalitetnije poučen tuđim nezgodama sa napajanjima. Konfiguracija je slijedeća (u izgradnji): T-bred 2400+ (radi na defaultnim postavkama ali ga namjeravam malo upregnuti, bar do fsb 166) 1 x 512 DDR (ovdje ce doci jos 512) 1 x DVDRW 1 x DISK 1 x FLOPPY 1 x Geforce2 (ovdje ce doci 6600gt) i par ventova. Jel mi dovoljan ovaj fortron od 350w (mislim da je) ili da idem na 400w? U igri je jos i Chieftec 400w, ali sam čuo da je bučan, a oba ova fortrona dosta tiha. Nemam namjeru prelaziti na drugu platformu još dosta vremena niti raditi kakve veće zahvate od onih gore navedenih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
koji god fortron uzmes, odlicni su, samo ih hvalim kamo god dodem( imam oba ![]() za tvoj pc je dost i 350w. ali ak bi radil investiciju za buduchnost ili jace klokal, 400w je odabir. ciftek su isto odlichna napajanja. buka-kako koji, delta nije bucna. al to nek ti objasne koja je a koja nije delta struchnjaci za ciftek |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|