Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.03.2006., 22:50   #1
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Question Audi A/S 4 vs. BMW 3

Zadnje izmijenjeno od: TomG. 16.01.2010. u 11:23.
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2006., 22:58   #2
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Glasam za zadnji pogon.
AC Thunder je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.03.2006., 23:01   #3
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Kakve ovo ima veze sa kompovima
Dajte malo stila svaka druga tema o autima
ima hrpa foruma specijaliziranih za auto industriju pa se tamo registrirajte i pitajte, pustite geekove da uživaju u svom svijetu

Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation

MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2006., 23:07   #4
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Da imam te novce?

Ni jednog ni drugog.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2006., 23:30   #5
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ni jedan,kada si budem kupovao nesto,to ce biti definitivno Civic Type R,na neki lizing auto stvarno nije skup,a 6.6 sec do 100Kmh,oktani mi u krvi,auto stvoren za mene,pristupacan cijenom a performanse na razini puno skupljih modela.

http://www.carphotoalbums.com/photos...e_r_01-med.jpg
Staro 24.03.2006., 23:36   #6
AC Thunder
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ni jedan,kada si budem kupovao nesto,to ce biti definitivno Civic Type R,na neki lizing auto stvarno nije skup,a 6.6 sec do 100Kmh,oktani mi u krvi,auto stvoren za mene,pristupacan cijenom a performanse na razini puno skupljih modela.

http://www.carphotoalbums.com/photos...e_r_01-med.jpg
Pomalo se podmlađujes
Staro 24.03.2006., 23:42   #7
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor AC Thunder
Pomalo se podmlađujes
A valjda cu i ja konacno doc na red da biram auto koji ce prvenstveno sluzit mene,a ne firmu...ovaj avensis je skuplji od civica dosta...2-3k eura : bonker :
Staro 25.03.2006., 03:04   #8
BmwMPower
Premium

Datum registracije: Jan 2005
Za početak. Na drugoj fotografiji ne nalazi se BMW M3.
U toj klasi automobila glasam za M3 (necu u detalje zašto jer ima toga). Ali upravo taj Audi bi mi bio drugi izbor. Nadalje- BMW sa fotografije kao model "M3" se nije još pojavio na tržištu tako da sam odabrao aktualnu seriju e46.

Citiraj:
From its very beginnings, the BMW M3 has been entirely devoted to redefining the sports driving experience. It supplies power that previously could be found only in racing cars, provides precision in design and engineering that makes the smallest detail into a work of art, and has passion that radiates from every element of its sculpted surface, its spacious interior and its brilliant M engine. The M3 is a unique fusion of power, elegance and utility that pushes the boundaries of sports driving pleasure.
BmwMPower je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2006., 07:02   #9
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ovaj BMW sa fotografije tu je najruzniji BMW serije 3 ikad napravljen. Ne bi ga ni pogledao kad bi imao pare kupit ga.
Audi S4 ima 420KS i qattro pogon, a BMW 343 i zadnji pogon. Pitanje je samo sta ti je draze. Sa audijem ces ljepse prolazit kroz krivine, dok ce BMW pruzit vise zabave zabacivanjem zadnjeg kraja (ako ne znas vozit ovo ce te mozda kostat zivota). A sa BMW-om mosh palit gume bez problema .
Moj izbor ne bi bio ni jedan od ta dva auta, al kad bi bash morao birati onda bi to bio BMW. Samo zato jer od kad je izasao BMW M3 poludio sam za njim al ovaj http://www.rsportscars.com/foto/05/b...03_01_1024.jpg
Staro 25.03.2006., 07:59   #10
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor MadBoY
...
Audi S4 ima 420KS i qattro pogon, a BMW 343 i zadnji pogon......
Audi ima 340 a ne 420KS.

http://www.audiusa.com/features_spec...specifications

BTW, quattro+1600kg : nono : 4WD ti ima 15% vise gubitaka u transmisiji tako da ti ova snaga padne sa 340 na 300KS. Onaj koji misli da je s 4WD sigurniji taj ce prije poginuti nego u nekom BMW-u.

Ja za tu lovu ne bih uzeo ni jednog od ponudjenih jer ulaze u domenu auta s oznakama WRX, EVO i S2000 : goood :
Oglas

Oglas
Staro 25.03.2006., 09:07   #11
AC Thunder
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor MadBoY
Sa audijem ces ljepse prolazit kroz krivine, dok ce BMW pruzit vise zabave zabacivanjem zadnjeg kraja (ako ne znas vozit ovo ce te mozda kostat zivota). A sa BMW-om mosh palit gume bez problema .
Mislim da bi ti trebao probati voziti BMW npr. Compact koji ima raspored tezina na osovinama skoro podjednak (E36 sa 4 vrata nema tako dobar raspored tezina, ali E46 ima), pa bi vidio da je na suhoj cesti jako tesko zabaciti zadnji kraj, a i paliti gume nije bez problema jer imas ASC+T (na mom E36 se mogao iskljuciti, koliko znam na ovim novijima se nemre) iako se naravno moze palit gume jedno sto moras bit malo grublji s gasom, a moze se i na Audiu al ga moras jace nagazit.

Mnogi ljudi koji voze auto sa pogonom na sva cetri obicno misle (zbog reklame) da je taj pogon svemoguc i onda pretjeruju s brzinom kroz zavoje pa izlete i poginu prije onih koji voze aute sa zadnjim pogonom i svjesni su nedostataka zadnjeg pogona pa voze nesto sporije.

Pricao sam sa covjekom koji vozi novog Toyotinog Land Cruisera, totalno se razocaro voznjom po snjegu, kaze on: to baca tamo-vamo. Covjek je previse ocekivao od pogona na sve kotace.

Inace isprobao sam prilican broj terenaca od istocnih do zapadnih i znam o cemu pricam.

Ja sam vozio i staru kockicu po zimi s celavim ljetnim Dunlopicama i nisam imao problema. Sa 316i compactom sam vozio 3 zime na ljetnim Pirreli 2000 (guma je katastrofa skuplji modeli su bolji i cak vrhunski). Dva puta sam se izvrtio na cesti i sletio u jarak po zimi sa prednjim pogonom (na greskama se uci : bonker : ), ali sa zadnjim se nisam zavrtio niti jednom iako sam sletio u jarak, ali zbog ljetnih Pirrelijevih guma, guma se napunila vlaznim snjegom pri brzini od 30 km/h i izgubila trakciju a zadnji kraj nije proklizao, otsklizao sam u desno i lagano u jarak to je bilo tak lagano i sporo da na autu nije bilo ni ogrebotine a jarak dubok 1,5 m.
Staro 25.03.2006., 10:18   #12
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Moj zajeb. Mislio sam na RS4. On ima V8 sa 420KS.
Quattro pogon nije svemoguc al na mokroj cesti mu zadnji i prednji pogon nisu ravni. Mislim da gubitaj nije 15% vec je nesto manji. Davno su prosla vremena Golf II snycro .

Sve ovisi od vozaca do vozaca. Ja do sad nisam napravio nit jedan prekrsaj (nisam platio ni jednu kazu, da kucnem o drvo) a vozim preko godinu dana (sa vozackom ). Moguce je kod BMW M serije (koliko sam ja upoznat) iskljuciti svu elektroniku i onda pocinje zabava, zanosenje zadnjeg kraja koliko hoces, nema kontrole trakcije, Esp...ma milina
Staro 25.03.2006., 11:09   #13
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ma sve OK. Iako sam ljubitelj ''starog'' RS4 koji je imao 2.7 V6 Twin turbo od Coswortha i koji je bez beda isao preko 500KS ovaj V8 u izvedbi od MTM odlazi vec pri 465KS.: baad :
Inace zadni pogon je uvijek bio moj izbor ali preferiram Japance.
Staro 25.03.2006., 14:11   #14
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
@Tomy0001
Kaj se tiče BMW-a M3, to ti (po meni) ne treba, jer ruku na srce, ako nikad nisi vozil takav auto, velike su šanse da bu "prvi zavoj tvoj". Rađe is pogledaj 330Ci(231KS), 330xi/d(231/248KS), (ako ti treba pogon na sva četriri) ili 325ti(192KS). Svi su bazarani na E46 šasiji i uz nadoplatu od cca 1.500 jura dobiš SMG/Drivelogic mjenjač (isti kakav je kod M3/M3 CSL/M3 GTR modela), tak da praktički za cijenu obične trojke dobiš (po meni) auto stani i gledaj.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2006., 15:56   #15
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Ja bih si uzeo Audija ako su samo ta 2 na ponudi jer mi se ne sviđaju baš ti Bangleovi dizajnerski pokušaji.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2006., 16:58   #16
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
mogu reci iz svog iskustva klase iznad
A6 vs BMW5 (oba automobila nisu najnoviji modeli, nego modeli prije ovih aktualnih)

BMW 528i automatic u jednom zavoju pri 40km/h proklizao mi je zadnji kraj
ima svu mogucu elektroniku (opcenitu SVU opremu) osim satelitske navigacije (jer mape za HR nisu dostupne)

A6 2.5TDI V6 quattro u tom istom zavoju sa 80km/h je drzao cestu savrseno...

quattro vs. zadnji pogon = 1:0
Staro 25.03.2006., 17:18   #17
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Od sve te silne elektronike,mogu slobodno rec da ESP kod passata karavana funckionira odlicno,jest da su tu bile 17" 225 ali taj auto nikako da izleti : hitthewa : lol2 :

Ove BMW M3 i S3,4,8 pizde mizde su najobicnije skupe sminke,ovo je prava pila

http://img155.imageshack.us/my.php?i...icr24050fn.jpg
Staro 25.03.2006., 17:25   #18
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

@ Thoroughbred ti si se zapalio za tu Civic Type R i ne odustaješ

Audi ili BMW, hmmm....Ja bih malo rađe BMW-a, ipak ako je takav gubitak u 4WD pogonu kao što Jerry kaže...Premda ne bih divljao u ni jednom niti drugom

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2006., 17:27   #19
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor HR_Swarm dude
@ Thoroughbred ti si se zapalio za tu Civic Type R i ne odustaješ
Zato sto sam siguran da je to auto koji cu si uzet,ne j ebem,jeftiniji je od Avensisa kojeg sam nedavno uzeo,a auto je orgazam
Staro 25.03.2006., 19:08   #20
Sky
Guest

Jerry, kad je 15% gubitaka u quattru, kako to da moj Passat sa pogonom na sve kotače i 130 KS ubrzava 0.1 sekundu brže do 100 od istovjetnog Passata sa prednjim pogonom? Slušaj što ti kaže Tbred, ne mlati praznu slamu.
Tipičan gubitak snage kroz povećane mehaničke otpore je oko 2-5%, dok quattro donosi na vagu 100-115 kg, ovisno o izvedbi.
Teorija da ćeš prije poginuti sa quattrom nego sa zadnjim pogonom je također šuplja. To je čisto vezano uz vozača koji misli da je 4x4 svemoguć. Ja sam svjestan da nije. To što netko ne shvaća granice nije moj problem.
I za kraj anegdota od prije tri godine. Susjed u Zagorju, kuća 100 metara ispod moje, na brijegu, vozio Mercedesa Compressora. Pao je snijeg i susjed ne može van iz dvorišta zbog same konfiguracije terena, usprkos zimskim gumama. Zove mene da ga sa sajlom povučem. Tip kad je vidio način na koji sam ga izvukao je zaključio da mu je sljedeći auto sa pogonom na sva 4. Sad vozi Audija. Toliko o zaluđenosti sportskim jurilicama i stražnjim pogonom, driftanjem i zabacivanjem stražnjeg kraja.
Quattro je zakon kad zagusti. Jedina bolja stvar je ATTESA-ETS Pro.
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2006., 19:33   #21
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Vozio sam po cca 50k km i passata (02'godiste) karavana s prednjim i s 4motion-om (4x4),auti idu identicno,ali ako pricamo o ubrzanju do 100 tu je 4motion imao prednost,ako se mene pita tu prednost stekne odmah u startu kada ga stisnes u 1. brzini,a onda ubrzavaju jednako...U prvoj sam pobjegao i mnogo jacim autima (ok,istina je da sam imao cip) tipa Audi A4 2.5TDI s cipom (oko 190ks),ali u drugoj mi je poceo bjezat...

Ali sam primjetio da mi je 4x4 passat isao slabije u krajnjoj,nije puno ali slabije sigurno...rotacione mase su puno puno vece kod 4x4 tako da je u tome kvaka

4x4 je u svakom slucaju prednost,u zavojima nema ravnog,ni puno jaci me nisu mogli stic,ESP je tu radio svoje kao i 4x4 s 225 17" gumama,naravno i cip koji je konacnu snagu zaokruzio na cca 165ks
Staro 25.03.2006., 19:47   #22
Sky
Guest

Yap, sve stoji, i ja sam također vozio prednjepogonaša Passata i došao do istog zaključka.
Nego, što si ti radio da ti se stalno palio ESP? Kod mene je to ekstremno rijetko.
Staro 25.03.2006., 19:50   #23
AC Thunder
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Sky
Pao je snijeg i susjed ne može van iz dvorišta zbog same konfiguracije terena, usprkos zimskim gumama. Zove mene da ga sa sajlom povučem. Tip kad je vidio način na koji sam ga izvukao je zaključio da mu je sljedeći auto sa pogonom na sva 4. Sad vozi Audija. Toliko o zaluđenosti sportskim jurilicama i stražnjim pogonom, driftanjem i zabacivanjem stražnjeg kraja.
Quattro je zakon kad zagusti. Jedina bolja stvar je ATTESA-ETS Pro.
Blago onom ko si za 2 sata neociscene ceste moze priustit auto sa 4WD, ak je ljubitelj Mercedesa mogo si je kupit onog 4-matic cak je i pobjeđivao na nekim testovima pogona 4x4 u svojoj klasi.

E da je meni njegova lova imo bi si jedan auto koji treba znat vozit, a i jedan pravi terenac da se nemoram sramotit pred susjedima.

Dobra ti je anegdota Sky, ja bih ti mogao takvih ispricat hrpe, samo u njima bi glavni pozitivci bili auti sa zadnjim pogonom. I moji su se susjedi meni cudili kada bih se sa svojim BMW-om ispeljao sa parkiralista punog svjezeg snijega bez ikakvih problema sa minimalnim zanosenjem, a onda stao na cesti i pomogao im izgurat njihove prednjepogonske ljubimce.

A tko je to zaluđen zabacivanjem straznjeg kraja, samo oni koji to nikad nisu osjetili, vecina ljudi ovdje vozi aute sa prednjim pogonom jer ne zele zabacivanje zadnjeg kraja, ima nas tek par na ovom forumu koji se toga ne boje ali niti ne kupuju aute da bi po zakrčenim ulicama driftali, vec samo uzivali u drugacijem nacinu voznje, onaj tko kupi BMW, kupuje auto koji je izrađen za vozaca koji uziva u voznji, a ne za suputnika ili autoprijevoznika, to sto uz to ide i status, po meni je vrlo lose i to mi je jedino smetalo kod BMW.

Reci MPower, jesam u pravu?
Staro 25.03.2006., 19:58   #24
McG
-------

Citiraj:
Autor AC Thunder
onaj tko kupi BMW, kupuje auto koji je izrađen za vozaca koji uziva u voznji, a ne za suputnika ili autoprijevoznika
I tatine sineke/kćeri koji taj auto voze samo da mogu reći da voze BMW i da ih se vidi na cesti, a kad ga syebu u obližnjem jarku.....onda je: "halo tata, e ovoga"....
McG je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2006., 20:00   #25
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Sky
Yap, sve stoji, i ja sam također vozio prednjepogonaša Passata i došao do istog zaključka.
Nego, što si ti radio da ti se stalno palio ESP? Kod mene je to ekstremno rijetko.
Ima u Rijeci par zavoja za paljenje ESP-a,uvijek bi mi se nakon paljenja na display-u pojavio "STOP" i beep...beep...beep...Rijecani ce znat kada se na zaobilaznici izlazi za skurinje iz smjera zameta,onaj jedan zavoj,savrsen s odlicnim nagibom za ekstremnije ulaske u zavoj Najcesce ili gotovo uvijek sam samo u tom zavoju bio primoran slusat iritantan beep i gledat "STOP" na display-u : sweating
Staro 25.03.2006., 20:09   #26
AC Thunder
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor McG
I tatine sineke/kćeri koji taj auto voze samo da mogu reći da voze BMW i da ih se vidi na cesti, a kad ga syebu u obližnjem jarku.....onda je: "halo tata, e ovoga"....
Ne nisi me skuzio, inzenjeri BMW-a nisu radili aute za njih, njih samo zanima status i ja im zato preporucam Audi, kao sto rekoh BMW je auto za vozaca.
Staro 25.03.2006., 20:33   #27
Sky
Guest

LOOL. Ako hoćeš vidjeti "drugačiji" način vožnje, pogledaj ATTESSA-ETS Pro i HICAS u Skyline-u. Pogon na sva 4 s kojim driftaš i prolaziš zavoje da BMWovci zaplaču od jada i zavisti.
Da se vratimo. Gledanjem ovog foruma, ispada da PCEXovci divljaju po cesti. Kad sljedeći put odlučite dati gas, sjetite se onog klinca sa Z4 koji je ubio dvije cure u Makarskoj. Sjetite se mlade nade hrvatskog automobilizma koji je sa BMWom ubio troje ljudi u Ilici. Pogledajte crnu kroniku, pogotovo subotom. Kao što sam rekao u prvom postu, najvažnija mi je sigurnost. Nitko me ne može uvjeriti da je jedan stražnjepogonaš po kiši, snijegu, ledu, masnoj i mokroj cesti bolji za normalnog vozača od 4x4. Ovdje su isključeni ljudi koji znaju što rade, koji su prošli trening za takvu vrstu vožnje, koji su potkovani kako znanjem, tako i praksom i koji znaju da iza svakog kutka nešto može iskočiti na cestu, bilo zec, mačka ili ne daj Bože, dijete, pa ipak takav način vožnje radije ostavljaju za pistu.
Razmislite malo o tome prije sljedećeg preseravanja.
Staro 25.03.2006., 21:13   #28
AC Thunder
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Sky
LOOL. Ako hoćeš vidjeti "drugačiji" način vožnje, pogledaj ATTESSA-ETS Pro i HICAS u Skyline-u. Pogon na sva 4 s kojim driftaš i prolaziš zavoje da BMWovci zaplaču od jada i zavisti.
Da se vratimo. Gledanjem ovog foruma, ispada da PCEXovci divljaju po cesti. Kad sljedeći put odlučite dati gas, sjetite se onog klinca sa Z4 koji je ubio dvije cure u Makarskoj. Sjetite se mlade nade hrvatskog automobilizma koji je sa BMWom ubio troje ljudi u Ilici. Pogledajte crnu kroniku, pogotovo subotom. Kao što sam rekao u prvom postu, najvažnija mi je sigurnost. Nitko me ne može uvjeriti da je jedan stražnjepogonaš po kiši, snijegu, ledu, masnoj i mokroj cesti bolji za normalnog vozača od 4x4. Ovdje su isključeni ljudi koji znaju što rade, koji su prošli trening za takvu vrstu vožnje, koji su potkovani kako znanjem, tako i praksom i koji znaju da iza svakog kutka nešto može iskočiti na cestu, bilo zec, mačka ili ne daj Bože, dijete, pa ipak takav način vožnje radije ostavljaju za pistu.
Razmislite malo o tome prije sljedećeg preseravanja.
Ti ili neznas citati ili se pravis glup (a znam da nisi), gdje su ti driftaši tvoji sililni, po cemu si ti zakljucio da PCEXovci divljaju na cesti, ovdje ih ima nekoliko koji su prebrzo vozili kroz zavoje poput TB, pa nitko tu nije driftao po snjegu i kiši u ZG u jeku najvece špice od nas ovdje, ko se to preserava?...
Mozda ti mislis na ove koji postaju kako bi oni htjeli driftat, pa to ti je samo hipotetski, oni su to vidli samo u filmovima i u NFS.

Kupio sam najeftiniji moguci BMW i spoijo ugodno s korisnim jer nisam imao novaca za preseravanja sa pogonom 4x4. Pa napisao sam da imam novaca da bih si kupio pravi terenac (prvenstveno zbog uzivanja u off-roadu).

Daj mi reci tko je to izjavio da je zadnji pogon efikasniji, sigurniji, bolji, ljepši, savršeniji i sto god hoces od 4x4, jesi ti pobenavio??? Ja se o tome nisam izjasnio niti itko ovdje, mogu se kladit u sto god hoces da sam vozio vise razlicitih terenaca od tebe, a ako si ti imao auto 4x4 onda ti imas vise iskustva/kilometara po asfaltu od mene i volio bih cuti tvoja iskustva o tome jer si isto mogu priustiti samo ako posudim od nekog tko ima takav auto, jer fakat, trakcija sa pogonom na sva cetiri je najbolja.

Zasto bi ja nekome zavidio i pucao od zavisti zato kaj si nemogu priustit "neznam ti ja kakve tehnologije", niti sam BMW-ovac, niti ovaj niti onaj, uspio sam si priustit BMW i bio sam jako zadovoljan s njima, skuzio sam da zadnji pogon nije bauk, ali sigurno nije za one koji sa 40 km/h izlete iz zavoja, stare BMW-je (starije od kockice) u iole losijim uvjetima bilo stvarno tesko kontrolirat, ali ove noviji su dobri ko bubice (vidi se da nemas iskustva sa BMW-ima).

Nikakav ti pogon nece zagarantirat sigurnost, ali ce je 4x4 povecat i to je sve, nekada je i to dovoljno da nekome spasi zivot, ali u gore nabrojanim slucajevima BMW-i nisu ubili ljude, ljudi su ubili ljude, nazalost kad te pogodi auto opce ti nije bitno s kojim te pogonom pogodio, da su za volanom ovih BMW-a bili pametni i trijezni vozaci koji paze kud, voze i kako voze ovi nastradali bi danas bili zivi.

Po tretji put pisem: Mamini i tatini sinovi koji kupuju proklete BMW-je, kupuju ih radi statusa, a ne zato kaj zele vozit pametno i sporo da bi dosli od tocke A do tocke B, pa ne kupuju oni aute da bi se u njima mogli drogirat i pit alkohol, oni bi to radili i u Moskviću i u Fići i Ferariju i u avionu i u taksiju i dok god bude tako bit ce i mrtvih na cestama bez obzira na pogone njihovih statusnih simbola
Staro 25.03.2006., 21:18   #29
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Nemojte me krivo shvatit,ne divljam ja za volanom (da divljam sigurno bi se spucao u 150k km kojih imam iza sebe),mislim da svi from time to time stisnu tu i tamo auto,a ne stalno Jednostavno mi dodje da ga stisnem u tih minutu-dvije i to je to : hello2 :
Staro 25.03.2006., 21:36   #30
AC Thunder
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Nemojte me krivo shvatit,ne divljam ja za volanom (da divljam sigurno bi se spucao u 150k km kojih imam iza sebe),mislim da svi from time to time stisnu tu i tamo auto,a ne stalno Jednostavno mi dodje da ga stisnem u tih minutu-dvije i to je to : hello2 :
Sam se ti nemoj javljat, bip, bip, STOP, bip, bip, : bonker :

Ak ti ja dojdem tamo sa svojim Senicom (imam u njemu motor by Renault F1 team) vidjet ćeš svog boga. (Moram samo polako u zavojima da se ne preokrenem na krov) : goood :
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno