|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Moj case mod...
Pozdrav! Eto danas zujim doma po kuci (posto nemam posao) i vidim staro kuciste, kazem ono idem ga malo sredit i piknut neku konfu unutra... Kuciste je bilo bijelo (žuto ![]() Nije to neki veliki mod, ali veseli covjeka kad nekaj takvog sam napravi i jos OK zgleda... ![]() Inace fino sam ga obradio sa smirgl papirom i ocistio, i otisao kupit sprej (30kn) Evo rezultata: Prije: ![]() ![]() ![]() Poslje: ![]() ![]() ![]() Sredio sam i stari ASUS-ov DVD-ROM... ![]() ![]() Eto, to je to za danas, sutra moram slozit kuciste da vidim kak to izgleda u komadu. Skinuo sam i znakove of Ferrarija s neta, tak da moram nac samoljepljivi papir, imam ga negdje doma, isprintat i naljepit... Jel zna netko jel ima bezbojnog laka u spreju i kolko kosta? Ak imate kakve prijedloge ili komentare slobodno mi recite...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
zakon zakon... da se bar meni da tak nekaj... a i da imam uvjete (zivim u stanu bez alata ili prostora za tak nekaj) nego kaj bus stavio nutra osim asusovog dvd-a? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
e bojaj bojaj još kada staviš naljepnice biti ce zvjer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Da, meni je sreca kaj zivim u kuci, pa mogu radit tak nekaj... ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#6 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
sada mi se swida...owaj kolikoo košta taj papir samoljepljiwi na koji se može printati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Zakon je.: goood : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ma ja sam ovo kuciste negde iscupao jer sam zujao po kuci od dosade i vidio ga... I eto sredio sam ga malo, meni je osobno super i dosta ljepse u stvarnosti nego na slikama... ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
?! zakaj ispod "slike:" nema SLIKA?! LOL ![]() al ova konfa mi je totalno kul, na to 98icu rokni i imaš jedan zakon komp, baš onak simpa... skroz ![]() daj te slike ispravi ocu vidjet cem se ekipa divi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Pa trebale bi biti slike, ja sam ih dobro stavio... ![]() Poslat cu ti ih prek ICQ ak hoces? Ide na tu konfu XP bez problema... Stavit cu 40GB maxtora, kupit mu jos rama (barem 256MB) i grafu tipa radeon 8500-9200 ili gf3-gf4ti i da vidis makine... ![]()
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja bi na tvojem mjestu narucio one naljepnice za hot road onu vatru. E to bi bilo cool. Ja sam mislio svojeg centuriona pobojat, ali trenutno nista od toga.
![]() |
#15 |
Premium
|
Da, ali me ovak ispalo samo 30 kn, a i sam sam to radio... Istina, nemoze se mjerit sa kao kod lakirera, ali za gust je super... ![]() Jos samo da je kuciste malo prostranije, napajanje mu je onak sa strane a imam mrcinu od coolera na procu tak da je pol centi mjesta izmedu... ![]()
![]() |
#16 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
kolikoo košta taj papir samoljepljiwi na koji se može printati...MOLIM WAS |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium