|
![]() |
#1 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
motorola v3 vanjski display
nakon "malog" stiska na vanjski lcd on se udubio(tj.malo je "ušao" u kućište) ali sve na sreću radi zanima me je li netko probavao rastavit gornji dio moba gdje su displayi i koliko je to komplicirano za vratit nazad
![]() |
#2 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije ništa komplicirano samo moraš imati potreban Alat za tu radnju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
-ako nemas garanciju Bruno ti nije daleko pa skocis do njega da ti to rijesi ![]() A ako imas onda odi u neki centar i pravi se mutav da ti je samo ekran propao ![]()
![]() |
#7 |
HW&WLAN expert
|
probao otvorit ali nije islo,nikako nisam mogao skinuti poklopac displaya,cini mi se da je zaljepljen dosta jako i nisam htio forsirati da ne napravim vecu stetu. zna li tko kako da to ljepilo nekako odljepim i napravim ostalo
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
2. Kad to napravis, nadji nekog tko ti hoce kupiti taj mobitel jer se kvari u picku materinu i jos je povucen iz prodaje kompletno u SAD-u od strane par operatera. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
HW&WLAN expert
|
evo rijeseno upravo,problem je bio u kopcama,nisam bio ni blizu da skinem poklopac dok nisam nasao site s slikama i uputstvom kako se skida,u biti mislio sam da je zaljepljen ili nesto slicno
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Imam V3, nakon promjene software-a radi onako kako bi trebala, novije serije su dobre, V3 je prodana u puno primjeraka, mob je bio hit, i neki su se kvarile, izrada je više nego dobra, ja sam zadovoljan, za sada.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam imal V3 neka 3 tjedna, mob je savršen, jedino kaj me živciralo i zašto ga nisam duže imal je "zujanje" tipkovnice, a mana mu je premala količina memorije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|