|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Vodeno Hlađenje made by I
Prvo bi želio sve pozdraviti i naglasiti da sam prvi put došao na forum ! Ovdje sam želio postaviti svoj rad tojest samoizrada vodenog hlađenja. Prvo sam išao u izradu bloka za proc od 3 CU pločice 5x5cm debljina cu pločice 5mm. Nakon nabavljenog materijala bacio sam se na rezanje pilom za željezo. Kad sam sve izrezao i išmirglao,oturpijao krenuo sam na glodanje srednje plocice u slovo S. Nakon toga sam išao te sve pločice zajedno spojiti i zalemit. Tu nisam koristio običan lem već lemio srebrom. Cjevćice koje dolaze na blok su promjera 1cm a dužine 1,5cm. Kad sam to sredio išao sam nabavit radijator. Tu sam uzeo radijator sa nekog otpada sa stojke. Njega sam detaljno obradio i očistio sa kompresorom ispuhao ,obrusio odrezao njegove cijevi i zatvorio rupe lemom. Nakon toga stavio svoje CU cjevčice. Pumpu za vodu sam otprije imao pumpa je marke SICCE naziv MICRA protok 400 l /h. System sam testirao sa destiliranom vodom. I sad još čekam da sredim kućište i da ugradim vodeno ! Naravno kad bude u kućištu u system ulazi antifriz. I da nakraju popim jedno hladno pivo : cheers2 Naravno tu su i slike ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ispitivanje systema ! ![]() Spojeno samo za probu ![]() ![]() To bi bilo to ako neko ima pitanje neka pita ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Molio bi moderatora ako sam fulao temu da mi prebaci temu Hvala ! |
![]() |
![]() |
|
|