|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
dizanje windowsa problem
Windowsi se nisu danas htjeli dici 3 puta, resetriram tj. oni se dizu, vidim kasnije u eventu da je dizao programe ali ne mogu kliknuti na traj niti dole da liniju. mogu pokrenuti programe s desktopa. a kada sam misa stavio dole samo je ono kao "busy" pokazivao. sto je to bilo? isao sam u safe mode restorat sistem i sadd se digao? wtf? ovo sam nasao u event vieweru(makar ga taj isto kenja) The Simple TCP/IP Services service hung on starting. The TCP/IP NetBIOS Helper service depends on the AFD Networking Support Environment service which failed to start because of the following error: A device attached to the system is not functioning. The DHCP Client service depends on the NetBT service which failed to start because of the following error: A device attached to the system is not functioning. The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was C0000005 from line 62 of d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. ova dva sa "dvice not func..." su kada su windowsi dizani u safeu.
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
isključi ove servise, a što se tiče taskbara i tray-a, to se i meni dogodilo i rješio sam to reinstalacijom win-a nisam ziher, ali mislim da je u pitanju spyware ili virus, nemoj me držat za riječ. ja sam se uspio toga riješit kad sam malo duže čekao prije ulaska u win
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|