|
![]() |
#1 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Bios Problem
Nakon što sam stavio beta2 bios(link tu sa podforuma za asrockicu) iako mi je uredno odradilo i ispisalo na kraju Passed ne radi. Trebam znaći eprom programiranje-please pomoć gdje,kod koga (broj po mogučnosti) bilo bi dobro kada bi moglo Osijek ili tako nešto (Sl.Brod našice) da mogu otiči direkt ako ima-help : hitthewa hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
tak ti je to sa tim hackiranim ....... Mozda prije nego vadis chip.. Probaj onu foru sa boot blockom, ipak je novija ploca... iako sumnjam da ga taj biserko nije prebrisao.. Trebao bi floppy disk trznut kad ga pokusas upalit. dakle treba napravit autoexex.bat file Ako je award onda autoexec treba bit: awdflash 12345678.BIN /py/sn/f/cc/r (12345678.BIN je ime tvog bios file-a) Koji je Bios,AMI ili AWARD? http://www.biosman.com/biosrecovery.html
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nadji nekoga sa svojom plocom i napravi hot flash i gotovo ![]() cas posla.
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
AMI-jev BIOS je na ploči, alat za flashanje ima naziv asrflash.exe. Damire, ja sam sutra slobodan pa me možeš kontaktirat...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ancient
|
Dečki hvala svima,pokušano sve osim hot swap-a i programiranje eproma. Riješeno jer sam se sjetio da je možda osim ostalih pogašenih(usb,zvuk) možda i sa memorijom nešto tako-izvadio dva keksa i : cheers2 pao mi : sweating .Hvala svima,posebno Domy-u koji je bio najbliži od ovih za pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ah taj asrock,bar nije dosadno ![]()
![]() |
#7 |
Ancient
|
nije to kriv Asrock što mi hebavamo razne biose i gluposti ![]() (nisu rađeni voltmodovi na ploči-nikakvi,pa ide samo 220@440 na 2.7V) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Jel bi se htio zamjenit za proc? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Manje bitno, treba mi množitelj 10 na više. ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|