|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() e owako prije neznam kolko dana sam disable neke microsoft services, po uputama sa sa foruma... e sad nisam nist primjetio da newalja dok prije koji dan nisam isao skinit nowi winamp... skine setup i swe u redu dok ne pokrenem a onda mi pise nest NSIS error i nest kaze da probam ici force neki /NCRC command line switch a u zagradi pise da nije preporucano to mi pise i kad sam skinio clonedvd.... sad sam totalno zbunjen :confused: moze neko pomoci kako?!? slicna iskustwa ili bilo sta??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne znam rješenje za tvoj problem...mogu ti samo savjetovati reinstalaciju windowsa ![]() Ali htio sam se samo osvrnuti na te "korisne" savjete za "ubrzavanje" windowsa... Mislim da je totalna glupost. Svaka čast, oni koji doista znaju što rade i kako popraviti stvar, u redu...ali savjetovati totalno neupućene ljude da rade te stvari je u najmanju ruku neodgovorno. Nadalje, svaki je kompjuter priča za sebe...slično, a različito. Dakle, ono što nekome "ubrza" stvar, drugome zagorča život do te mjere da poželi baciti kompjuter kroz prozor ![]() Primjer...moj brat je poslušao te "savjete" i nakon toga mu je Pioneer 110 pržilica počela uništavati DVD-e. Bila je tek nekoliko dana stara, pa smo naravno odmah svalili krivnju na HG-spot i njihovu "škart" robu. Čak pomišljali i na flashanje firmwarea... Srećom, brat se je sjetio da je prčkao po windowsima pa smo napravili frišku instalaciju windowsa i prža radi ko grom. Dakle...takve stvari su prilično nezgodne. I meni se osobno čini da rade više štete nego koristi... Preporučam moderatorima da uz takve "savjete" postave upozorenja (velika tiskana slova, Las Vegas style ![]() Sorry na OT-u ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@-=_GTI_=- Odi u servise i deni (ako nije) Windows Installer na Manual, restartaj komp i javi kakva je situacija. Bilo bi poželjno da s npr. Registry Mechanicom (ili nekim sličnim programom) počistiš/deneš vred Registry. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|