|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
dobio sina
Evo stigao mi je zeljno iscekivani novi clan obitelji ![]() http://img52.imageshack.us/my.php?im...oto02196jp.jpg Posebna mi je cast prvi puta sjest u auto a da pise 00000 km ![]() Obicno su mi brat ili stari uvaljivali auto s 80 000+ km ![]() 150ks,diesel,oprema sol...fantastican auto : cheers2 Ono sto me posebno veseli,je to da je cak brzi od bratovog Saab-a 9-3 Vector-a,ovaj novi,isto 150ks,a manji : cheers2 (barem po tehnickim podatcima,cak 0.2sec ![]() E sad,zvucnici su koma,tj dobri su,ima ih 8...ali jednostavno ne zadovoljavaju moje apetite,zna li itko koji su zvucnici u tom cudu?Barem od koliko cm...da znam sta trazit pri kupnji novi... Al imam problem,ovaj serijski cd player nebi mjenjao jer se uklapa u sve ostalo,e sad vjerujem da ne mogu neke prebolesno jake zvucnike kupit,sta preporucate za spojit na serijski player? Ja bi bass-a,u cirokiju imam one elipse bass-ove i to se cuje nevjerovatno dobro...tako nesto bi stavio,ako je moguce... se razumije tko u zvucnike?
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hehehe, želim ti puno sretnih km ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
meni stari ima tojotu korolu verso i o tojoti mogu samo hvalospjeve pisat! dobar odabir auta i mašine. sretno s vožnjom! edit: moja kanta: http://img140.imageshack.us/img140/3348/dscf12522lq.jpg
štednjak Gorenje 2000°C@2500°C, perilica Virlpul 200 rpm@300 rpm,pećica Valijant zidna@centralno grijanje,zvjerski overkloking svih kućnih aparata, obratite nam se s povjerenjem Zadnje izmijenjeno od: Chika spasoje. 10.03.2006. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sto se tice auta prava Toya. (stari mi vozi 1.8 nekaravsku; isto sol) ono prezadovoljan...samo ono putno racunalo (prosjecna potrosnja) bezocno LAZE za cca 20-tak % manje pokazuje he he he... A sto se tice zvucnika stvarno nemam pojma (da je Golf u pitanju znao bih ![]() P.S ovo je slikano na Zametu oko Škoda salona ???????? SRETNO s autom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
LOL ja več zabrijao da si dobio pravog sina! sretno s autom!
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pazi prvu banderu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
®
|
pazii kak vozihs i gdje gledash dok vozish...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Svaka cast, auto je super! : goood : Samo mi je smiješna ova tvoja izjava: "Obicno su mi brat ili stari uvaljivali auto s 80 000+ km" s obzirom da imaš 19.god. Meni su "uvalili", kad sam imao 18g., yugo koral koji je prešao preko 200000 km a sa 21g. sam si kupio novi twingić. ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
I sad tebe brigaju zvucnici? Bas si LoLčina! ![]() A sta se tice auta ka auta sta reci... : goood : Inace sam i ja zabrija da si dobija maloga pišulinca! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A cuj,aute kupujemo na firmu i tako...prvo sam vozio WV Lupo 1.0 cca 10kkm,onda sam prisvojio passata karavana 2001.god 130ks,uzeo ga na 80k km prodao ga na 130k km,dakle 50k,onda sjeo u puno bolji passat karavan,full oprema,koza i to,4x4,17" gume i felge,iz italije,to dobio na 90k pa vozio do 130k pa i to prodali,i evo do sada sam vozio kombi ![]() ![]() ![]() Dajte ljudi tko se razumije u zvucnike,do 3k kn bi uzeo nesto a da ide na serijski player...
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() : hello2 : A sin ce jos malo pricekati : roller :
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Nesto moram priznat,nakon svi zivih njemaca sta sam vozio,pa malo i jeep amera,a i svedjana od brata (saab),ovo je daleko najljepse vozit,bas se osjeti savrsenstvo mehanike,kuplung-gas,zvuk motora,rad i ubrzanje...savrseno,japanci su zakon!!:burn:
![]() |
![]() |
#16 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobro si me navukao naslovom . ovak - puno sretnih posjeta benzinskoj crpki i prolaska kroz razne naplatne kucice . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Bolje ti je auto nego sin ![]() ![]()
![]() |
#21 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Zvucnici su (mislim) 16,5cm. Prvo kupis neko pojacalo pa na njega spojis zvucnike inace, bez pojacala, zvuk nece biti puno bolji. Ako hoces dobar bass, onda ti ne preostaje vec kupit jos neki subwoofer (preporucujem min 30cm) a za njega ces morati imati posebno pojacalo.
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Inače, zanima me u usporedba sa ovom Toyotom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neznam,ali je puno ljepse vozit japanca,jednostavno posebno ![]() Nakon prvog servisa vjerovatno cu razmisljat o cipu,imao sam ga na passatu,super stvar,zasto ne i na toyoti,mozes ga gasit-palit kada god hoces... Oba su odlicna,ali mislim da je toyota napravila auto s malo vise ljubavi nego WV,oni ipak na ovom trzistu nisu "kod kuce" pa moraju nudit "nesto vise",a to "nesto" se definitivno osjeti,milina ga je vozit! @Madboy...na sub ni ne pomisljam,mislim stavit max sto mogu na serijski player,mislim da oni obicno imaju 4 izlaza po 40W...Na Passatu sam imao odlicne zvucnike s odlicnim bass-om,sve tvornicki,al to je full oprema...da mi je nac te zvucnike,tj da nadjem nesto slicno bio bi prezadovoljan... EDIT:Na Passatu sam imao BOSE zvucnike,sve...al da mi je znat koje ![]()
![]() |
#24 |
Guest
|
Fino, fino. Imao sam prilike usporediti ovaj svoj sa novim Passatom TDI 140 KS i DSGom (dobio ga na dva dana kao zamjenu dok je bio na servisu stari). Imao sam osjećaj kao da vozim staru kantu kad sam se vratio u stari. ![]() Vozio sam se i u Toyoti (nažalost, nisam je vozio), pa me zato zanimalo kako se ponaša. Uglavnom, slažemo se po dojmovima. Ali opet, u usporedbi sa novim Passatom...uff, gadan izbor. Da Toyota napravi dobar pogon na sva 4 i ima DSG, spojenu sa njihovom kvalitetom izrade, mislim da bi imali savršen auto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Lol ja reko pa nije valjda da je dobio sina ![]() ![]() a kad ono "samo" auto ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Autić je zwerr. Nadam se da buš napravil nekih 100 000 s njim.... : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Evo danas organizirao "zderonje" u konobi u Motovunu : goood : Malo djir po Istri,ja i "zena" i 2 frenda,u domacu Istarsku konobu,dan je predivan : sweating Jutros sam bio s kombijem u Istri,u Pazinu i blizu Motovuna,covjek nebi vjerovao da sam uspio proc sve kuda sam prosao s Citroen Jumperom i to onim najvecim i najvisim : goood : Slike: http://img119.imageshack.us/my.php?i...oto02203vf.jpg http://img119.imageshack.us/my.php?i...oto02218mq.jpg http://img115.imageshack.us/my.php?i...oto02220gn.jpg http://img115.imageshack.us/my.php?i...oto02237lh.jpg : goood :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|