|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Znam za upola jeftinije, i to je to. RAK često nešto spominje skenovanje u zadnje vrijeme možda bi on znao bolje. Inače radio sam na par njih jeftinijih, Canon 650N ili tako nešto mi se jako svidio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: hitno!!!!!!!!!
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Mislim da je Microtec tek koju kunu skuplji od 1000 kn i stvarno je ZVIJER.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
da nije taj microtec ovaj: ScanMaker 4800 Flatbed, kolor, A4, opt. rez. 1200x2400 dpi, max. rez. 9600 dpi, 42 bitni, USB interface, 1 prolaz, USB kabel uključen u cijenu, gumbi scan/copy/e-mail, opcija: 35 mm film adapter (LL35), softver: Microtek ScanWizard 5, Adobe PhotoDeluxe, Ulead PhotoImpact, Ulead Photo Explorer, Abby FineReader 999 i šta je s tim Canonom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
|
Taj je Microtec daleko bolji. Ima fantastične drivere, veliku brzinu, odličnu kvalitetu i još onaj dodatak koji nitko ne koristi. Ja sam svoj samo jednom izvadio iz kutije i još je u originalnom celofanu. Ovaj Canon dobro izgleda, mali je i ima pristojne drivere. Još je dobro što ne treba imati vanjsko napajanje. Samo je i kvaliteta sukladna tome.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Čemu služe scaneri od 1000 kuna? I općenito scaneri. Bio sam jučer kod klinca kome je djeda kupio gotovu šrot konfiguraciju od svoje male mirovine. ![]() Da bi mu je osposobio za rad trebalo trebao sam pročitati stare Bytove (za mlađe: najbolji informatički zin sredine devedesetih), ali zato ima scaner za nekih 800 kuna. :mad: Tek toliko da znate dobilo je dijete "Goldstar" okrugli monitor iz američkih filmova (takvog je imao i Bakarić ![]() 96 MB rama (množite ili zbrajajte kako je to izvedeno ![]() o grafičkoj kartici da i ne pričam ali glavno da je tu podvaljeni scaner (možda je deda mislio štampati novce a ne za da više nisu u upotrebi točkice, bonovi za kavu, benzin i detergente, a falsificirati se nisu nogle niti Kune iz 43.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Onaj okrugli monitor se može vidjeti još danas. Neki se kunu u njihovu kvalitetu. Sadašnji naziv je LG. 96=64+32 (imao i bio sretan)
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Uzmi neki HP-ov oni su opaki! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas