|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Restartanje prilikom surfanja
eo onvk kupio sam novi komp prije 2 mjeseca i sami problemi me prate od tad.prvo komp nije mogo učitavat usb stickove, kad god surfam(modem ide prek usb-a) sam se nakon nekog vremena čuje klonk i komp se restarta dok npr. igram igricu americas army i sve ide kak spada ali nemrem koristit team speak jer se isti problem ponavlja.probo sam sve skido, drivere, formatiro u ve-milu mi govore da sve valja.model matične je gigabyte 8I945P-G. svaki savjet je dobrodošao.ja sam se već pomirio da moram kupit novu matičnu unaprjed fala: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Koja je cijela konfiguracija? Prije ce bit do napajanja nego do MB!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ovak: mb gigabyte 8I945P-G Pentium Intel4 box 630 3.0 GHz Leadtek PX6800 TDH 256mb DDR2 1GB PC4200 (533MHz) HDD Seagate 250 GB Codegen midi tower c-6102-ca,400W ak treba još kaj detaljnije sam javite save samo da pomogne : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
a kak da to probam da idem od frenda do frenda pa pitam e mi možeš posudit tower na ćuku, dvije da si probam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|