|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
san diego + vapochill [56k warning]
san diego 3700+, stepping CABYE 0540 BPMW...(posudba od dottore-a): cheers2 ![]() ![]() proc je prestrašan, na 3200mhz radi bez beda sa 1,5V vcore, a na 3300mhz sa 1.57V...zakon... međutim, za neke bolje rezultate opet me koči hlađenje... ![]() ![]() evo i max clocka...i to na 1.66V, ali samo za slikanje...kada mu dam 1.7V, nema koristi, samo mi se digne temp i gubim stabilnost totalno... ![]() sve u svemu, ovo je prestrašan primjerak procesora, koji bi mozda mogao potegnuti još da imam bolje hlađenje... svjetski rekod sa san diegom 3700+ je 3700mhz...fali mi "samo" 200mhz... ![]() ![]() isprike na velikim slikama, imageshack ne radi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bravo masni i bravo dottore.... dobar je i super pi.... Kolko te dodje noviji i bolji kompresor tj. sve kaj ti treba za bolje hladjenje?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...strasno,svaka cast
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Čujem li ja da je objavljeno obarenje rekorda? Ajd potrudi se još malo. Do zadnjeg atoma snage. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala dečki... ![]() izgleda da nema šanse da ga potjeram preko 3500mhz...vapochill nije dovoljno dobar, a sa dizanjem napona samo se vise grije, bez pomaka...(makar mislim da bi mu jos malo napona dobro doslo i da bi isao jos, ali eto... ![]() dakle, dok ne napravim novi vapo, ovo ostaje moj rekord za sada... ![]() ![]() @vucko nis se ti ne brini za novi kompresor i nove dijelove, sve ce se to srediti...najbitnije mi je bilo da mi atha napravi novi isparivač (mislim da je već gotov ili će biti ovaj tjedan... ![]() ![]() jedino ako netko zna di bi se mogla nabaviti fleksibilna cijev za plin koja ide do cca -50 ili nize... @ivan-os vidis sad...da dođes do mene sa svojim procom ili da ga pošaljes, razvalili bi ga 100% preko 3.6ghz... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Samo naprijed ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Hmm, ovo može završiti samo na dva načina. Ili će masni opet oboriti rekord ili će proc umrijeti pokušavajući. ![]() Zeka, go masni! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sandra je ok.-fino skalira proc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Snjakma ima vise sa diegom i ocezom, ali kulike kosta diego i ocz a kolko moje ![]() Sam mi je zao da usrani proc nejde puno vise od ovog jel memorija jos moze potegnut tak da bi i score bio puno jaci ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
dobro je zed, jeben scor sa everestom, ali kad si uzeo stariju verziju, ipak je to realno stanje stvari.. samo da ti kazem nesto vezano za tih 9 gb/s - frajer je sa xs-a postao jedan takav rezultat (nemrem sad to nac da ga jebes), isto prescott na s775 i ekipa ga je prozvala fejkerom, a frajer je postao svoje prave reze, međutim, ustanovilo se da je greska do softvera, a na da je lik fejkao reze... ![]() tak da taj everest nije bas mjerodavan... što se tiče mog scorea - everest ne mogu poboljšati nikako, prebacio sam jednom preko 8550 mb/s, ali nisam slikao...stvar je u tome što mi mema vise nece tako visoko kao sa veniceom, vjerojatno trebam jos neke postavke podesiti... ali je zato tu sandra, dobra stara lažljiva kuja sandra ![]() inace, everest ne hebe puno frekvu proca, samo je bitno (barem na s939) da je mema 1:1 sa procom i što veći frekva memorije, dakle daleko preko 600mhz...i naravno agresivnije latencije... ![]() Zadnje izmijenjeno od: masni. 25.02.2006. u 02:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
nisam bas up to date s intelovim procevima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() @masni i svi koji sudjeluju u ovom pothvatu: goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Masni did it again!!! ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Masni svaka cast ![]() nego ocemo vidjeti od ivan os proc pa da padne neki world rc ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|