|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
sve ovisi o kontroleru ... šta da i šta neda i šta dopušta ... ostane ti samo sonda ako ništa ne da ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni u Everestu jedan disk očita, a drugi neće. Ploča sama isključi SMART za taj disk. Mogu ga palit kolko hoću kad se opet isključi. Veki, preko Feature Toola možeš vidjet temp oba diska. To sam mogo na obje ploče...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Da,preko Feature Toola sam probao i vidim temp jednog diska(drugi je sigurno na istoj temp jer je tako bilo dok nisam u stavio raid) ali mislio sam ako se može nekako iz windowsa.Skinuo sam najnoviji everest za koji piše da kao ima podršku za raid al mi ništa ne očitava,izgleda da je to do kontrolera što Crni zmaj kaže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Do kontrolera je sigurno, kažem da meni čita samo jedan disk, i to onaj hladniji. Razlika je oko 3°C prema Feature Toolu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|